Breaking News
Home / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / Άννα Παναγιωταρέα στο Facebook και οι αυτόκλητοι σωτήρες του διαδικτύου

Άννα Παναγιωταρέα στο Facebook και οι αυτόκλητοι σωτήρες του διαδικτύου

Άννα Παναγιωταρέα σκάνδαλαΌσοι δεν την γνωρίζετε από παλιά (κυρίως λόγω τηλεόρασης) μπορείτε να διαβάσετε την αινιγματική περίληψη στην Βικιπαιδεία η οποία περιλαμβάνει και το εξής κείμενο:

“Στις αρχές του 2009 απέτυχε να εκλεγεί τακτικό μέλος ΔΕΠ στο ΑΠΘ με αποτέλεσμα την έντονη αντίδρασή της, υποστηρίζοντας ότι “αναρχοαυτόνομοι” δεν επέτρεψαν την εκλογή της.[1] Αυτό διαψεύστηκε από τους παρευρίσκοντες. Οι λόγοι της μη εκλογής της συνδέονται με κατηγορίες φοιτητών, που φοίτησαν στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ και αμφισβητούν τα τυπικά της προσόντα[2], καθώς και τις ικανότητες της, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εισήγηση των μελών ΔΕΠ του Tμήματος Δημοσιογραφίας.[3]

Άννα Παναγιωταρέα δημοσιογράφος ΕΡΤΤον Φεβρουάριο του 2012 κατηγορήθηκε ότι λάμβανε μισθό ύψους 8.000 Ευρώ/μήνα από γνωστό Ελληνικό νοσοκομείο χωρίς κάποια αρμοδιότητα στο συγκεκριμένο χώρο.[4]

Οι παραπομπές δεν οδηγούν πουθενά δυστυχώς αλλά το πραγματικά ενδιαφέρον για εμένα είναι η σελίδα της στο Facebook.  https://www.facebook.com/annapanagiotarea  Παρά τους ελάχιστους που την ακολουθούν, σχεδόν κάθε ανάρτηση γίνεται ανάρπαστη!   Από την μια θρησκευάμενοι ομοϊδεάτες που ευλογούν κάθε Βιβλική αναφορά και από την άλλη κατάφερε κάπως να τσαντίσει αρκετούς άλλους ανθρώπους που κάνουν τον κόπο να ασχολούνται μαζί της και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

To παραπάνω είναι απλά ένα δείγμα της ψυχεδέλειας που επικρατεί.   Ο τρόπος με τον οποίο απαντάει στον καθένα στην σελίδα της πραγματικά μοναδικός.   Από την μια δείχνει μια εμμονή να καθαρίσει το όνομά της σε εξωφρενικό σημείο (να ταχυδρομήσει αντίγραφο του βιβλίου σε όποιον έχει αντίρρηση!) και από την άλλη σβήνει πάμπολλα σχόλια ή απαντάει με αγένεια.   Αν την έβλεπα στα γρήγορα την σελίδα θα εκτιμούσα ότι πρόκειται για πλαστοπροσωπία ή ομάδα διαχειριστών που απαντάει χωρίς να συντονίζεται καλά.    Αλλά προφανώς υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με έλλειψη εξοικείωσης με την τεχνολογία:

Παναγιωταραία ΆνναΤο να κοινοποιήσεις τέσσερις φορές το ίδιο πράγμα και για κάποιο λόγο και να μην τις βλέπεις (μάλλον δεν άδειασε η cache του browswer σου)  συμβαίνει σε πολύ κόσμο.   Αλλά βέβαια μόλις δούνε την επόμενη μέρα τι έγινε, σβήνουν τις τρεις για να μείνει μόνο μια!   Κάπου ανάμεσα στο θρησκευτικό πάθος (της ίδιας και μέρους του κοινού της), της τεχνολογικής άγνοιας και των φανατικών εχθρών που έχει (με συστηματικότητα και μάλλον επίτηδες) δημιουργήσει, αυτή η σελίδα προσφέρει σίγουρο διαδικτυακό γέλιο.   Είναι χαρακτηριστικό ίσως του στάδιου στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας τεχνολογικά.    Από την μια ένα minor celebrity στο ασαφές τοπίο των ελληνικών ΜΜΕ και από την άλλη εξίσου μπερδεμένο το κοινό.

Σε μια Ελλάδα που προσπαθεί να βγάλει άκρη με τα σκάνδαλα, προφανώς η Κα Παναγιωταρέα εξάπτει τα πάθη με το άρωμα διαφθοράς και διαπλοκής που έχει η επαγγελματική της πορεία.   Παρά τις δυσκολίες και με ασαφές το επιθυμητό αποτέλεσμα (αφού οι υπόλοιποι που παρακολουθούν την σελίδα της είναι φανατικοί Χριστιανοί που την υποστηρίζουν ανεξάρτητα από την λογική) κάποιοι προσπαθούν να την “ξεμπροστιάσουν” έτσι…   Ηρωϊκή προσπάθεια κατά την γνώμη μου.   Καθένας από το πόστο του όσο μπορεί…

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Μου έδειξαν το κόλπο για να πάρεις εύκολα επιδότηση

Το γραφείο ήταν ήσυχο.  Ύποπτα ήσυχο.  Τσέκαρα στο κινητό για απεργίες.  Τίποτα.  Μόνο δυο άτομα …

Αστυνομική ιστορία Νο9: το ξυράφι

Οι δυο αστυνόμοι κοιτάχτηκαν λίγο.  Ο ένας τελείωνε την βάρδια του, ο άλλος τώρα άλλαζε …

Τι έπαθα τη μέρα που πούλησα ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Δεν το είχα ξανακάνει.  Αλλά χρειάζομαι τα λεφτά.   Ένας φίλος μου δάνεισε ένα σακουλάκι …

Αστυνομική ιστορία Νο10 – το ηλεκτρονικό τσιγάρο

“Σβήσε το τσιγάρο και έλα στο γραφείο μου!” Ο διοικητής είναι έξαλλος.  Δεν ξέρω γιατί. …

Γιατί θέλετε να εργαστείτε εδώ;

Καλώς ήρθατε και ευχαριστώ που ενδιαφερθήκατε για μια θέση στην εταιρεία μας.  Με λένε Κύριο …

Αστυνομική ιστορία Νο6: ο καθρέφτης

Είχαν ήδη πάρει το πτώμα όταν έφτασα στον τόπο του εγκλήματος.   Οι συνάδελφοι εξέταζαν …

Αστυνομική ιστορία Νο12: ροδοcop

Έσπρωχνα το λάστιχο με ένα ξύλο στον δρόμο.  Έχω δει να το κάνουν τα Αφρικανάκια …

Αστυνομική ιστορία Νο5 : περί σεξ

Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος αστυνόμος στον κόσμο αλλά δεν μου άξιζε αυτή η …

Αστυνομική ιστορία Νο3 : Λότο

“Δεν το πιστεύω!  Κέρδισα!” Χοροπηδούσα σαν μανιακός στον δρόμο.  Έριξα και έναν κάδο.  Στα τέτοια …

Αστυνομική ιστορία Νο4: υπόθεση 2 σε 1

“Καλά, μου το λες τώρα ότι έχω να πληρώσω κλήση;” Η γυναίκα ήταν έξαλλη.  Συνέχισε …

Αστυνομική ιστορία Νο 8 – στα κόκκινα

Είχα αργήσει και το φανάρι πορτοκαλί.  Εξέταζα το παιδί στην “Κάθοδο των Μυρίων” και έπρεπε …

Αστυνομική ιστορία Νο11: Μπόμπ Σφουγγαράκης στον ήλιο

Ήταν ηλιόλουστη μέρα και ο κόσμος πολύς στο Σύνταγμα.  Ένα παιδάκι δίπλα μου φώναζε σπαραχτικά …

Αστυνομική ιστορία Νο2: εναλλακτικοί αστυνόμοι

Θα είχα μεγάλη περιέργεια να δω στην Αθήνα αστυνομικούς με roller blade όπως έχουν στην …

Αστυνομική ιστορία: η ομάδα Δέλτα και ο Πακιστανός

Το αυτοκίνητο είχε χαλάσει στην μέση της Κηφισίας και οι δυο μοτοσυκλέτες πλησίαζαν γρήγορα.   …

Απο τον πολυ χαλβα έκανα έναν κώλο να!

Related

Προσπαθώ να εκτιμήσω τα ελληνικά πανεπιστήμια, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Τα παιδιά μου είναι στο Γυμνάσιο οπότε πρέπει να καταλάβω κάπως αντικειμενικά τι παίζει με …

Μπορώ να έχω δυο SIM με τον ίδιο αριθμό;

Έχω ένα νούμερο κινητού.  Δεν θέλω να μπλέξω με πολλά διαφορετικά και να είμαι ο …

2 comments

  1. Το πιο εκνευριστικό δεν είναι ο ψυχωσικός χαρακτήρας που βγαίνει από την ιστοσελίδα της-αυτή σε τελευταία ανάλυση άμα θέλεις την επισκέπτεσαι-αλλά το πόσο αυτός ο χαρακτήρας μέσα από την άκρως υπεύθυνη θέση ενός καθηγητή μπορεί να επιδρά σε νέα παιδιά. Και είναι γνωστό ότι επέδρασε ήδη απολύτως αρνητικά, αφού το σύνολο σχεδόν των φοιτητών της Σχολής Δημοσιογραφίας αρνούνται-κουφό αν το καλοσκεφθεί κανείς-την επιστημονική και διδακτική της επάρκεια. Και αυτή δεν είναι μια αντίδραση ανώριμων ή μη ευνοημένων φοιτητών αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας της καθηγητκής κοινότητας στο ΑΠΘ που ήδη δεν της ενέκρινε τη θέση του μόνιμου καθηγητή, περιριορίζοντας την προς το παρόν-έχει βλέπεις τις διασυνδέσεις-στην ανάλογη με εκείνη που έχει πάνω κάτω ο… Παπανδρέου στο Χάρβαρντ. Φαινόμενο σίγουρα-αλλά και ΟΝΕΙΔΟΣ!-για την αξιοπιστία των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

    • …και την ίδια ώρα ξανάρχισαν οι προσλήψεις στην ΕΡΤ των …επόμενων Παναγιωταρέων… Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σαν χώρα. Δες πόσο δημοφιλής είναι η Παναγιωταρέα σε αρκετούς. Άντε βγάλε άκρη, κάπου ανάμεσα σε Χριστιανομανία και διεστραμμένη Ελληνοφανατισμό…κάτι σε Πάνος Καμμένος είναι τελικά!

Leave a Reply

%d bloggers like this: