Breaking News
Home / Σεξ / Αντικείμενα από πίσω

Αντικείμενα από πίσω

Από τότε που άρχισα από την πίσω πόρτα δεν μπορώ να σταματήσω.  Είμαι ανώμαλος;  Είδα στα Lidl έναν ντολμαδοπαρασκευαστή σε καλή τιμή και σκέφτομαι να τον βάλω κι αυτόν στο παιχνίδι.

da102241bcfe7b70a950753312d7c7f7Φίλε μου το ξέρω ότι νιώθεις περίεργα και χαίρομαι που γράφεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα.  Καταρχάς για τις ΗΠΑ που γνωρίζω καλά, πάνω από τα μισά αντικείμενα που βγάζουν στα επείγοντα περιστατικά γιατί έχουν σφηνωθεί σε πρωκτό δεν είναι sex toys.

Τα μπουκάλια προηγούνται σε δημοτικότητα, κυρίως γυάλινα ευτυχώς.  (Μην δοκιμάσεις 1.5λιτρο Κόκα Κόλας!)  Μετά είναι “διάφορα κουζινικά” και μετά “ηλεκτρικά εργαλεία”.    Συνολικά πάνω από 90 διαφορετικές κατηγορίες αντικειμένων έχουν βγάλει στις ΗΠΑ, αλλά εκεί να ξέρεις έχουν και πολύ καλά καταστήματα.

Καταρχάς να ελέγξεις αν ο ντολμαδοπαρασκευαστής είναι πιστοποιημένος (FCC USA, CCC, VCCI, CE κλπ).  Επίσης να φροντίσεις να είναι σε UPS για να μειώσεις τις πιθανότητες προβλήματος στο ρεύμα.   Ελαιόλαδο ελληνικό πάντα για λίπανση και να έχεις τον χώρο της κουζίνας καθαρό πριν ξεκινήσεις.  Σαν να ετοιμάζεις συνταγούλα!

Παρατηρώ από το γράμμα σου ότι είσαι από την Κέρκυρα.  Ένα νησί με πλούσια παράδοση στην μαγειρική, τα ντολμαδάκια, αλλά και τις ανωμαλίες.  Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο μπαχάρι στη συνταγή, εκτός από τα φύλλα στα ντολμαδάκια που ίσως σου κολλήσουν στα δόντια, βάλε και λίγο σχοινί στο παιχνίδι.   Προσπάθησε να μην μπλεχτεί με τον ντολμαδοπαρασκευαστή όμως.  Την κρίσιμη στιγμή, τράβα δυνατά να βγει και θα ζήσεις την απόλυτη ηδονή!

Πρακτικές συμβουλές και σοβαρά θέματα υγείας και…τεχνικής αν σκέφτεστε να βάλετε κάτι μεγάλο σε τρύπα του σώματός σας θα βρείτε εδώ.    Από στατιστικά χειρουργείων τα πιο αξιοπερίεργα είναι κλειδιά, χέλι, αποσμητικό, κινητό τηλέφωνο (δεν το είχε κλείσει και τρεις φορές κάλεσαν όσο ήταν στο χειρουργείο), μπουκαλάκι αρώματος, ένας δονητής και μαζί και τανάλια (την έβαλαν για να βγάλουν τον δονητή αλλά κόλλησε μέσα), φακός (από τους μεγάλους που έχουν οι αστυνομικοί) και …τσιμέντο (περιπετειώδη όρεξη είχε ένα ζευγάρι και το έριξαν μέσα να δούνε αν έχει ωραία αίσθηση.  Μετά σκλήρυνε βέβαια και κατέληξαν στο χειρουργείο.)

 

Δείτε επίσης:

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον πλανήτη σε σχέση με την Ελλάδα

Η ενημέρωση στην εποχή μας περνάει σε μεγάλο βαθμό μέσα από λίγους ανθρώπους που ονομάζουμε …

Μοιχεία, απιστία και φιλοσοφία

“Όποια κι άν είναι ή έκβαση τής μοιχείας, ακόμα κι άν φέρει στό σπίτι παιδιά …

Θέλω να πιστέψω στον Άγιο Πασχάλη

Ελίνα πως γίνεται;  Δεν παραείναι σύμπτωση ο Χριστός να γεννήθηκε ακριβώς τα Χριστούγεννα και να …

Leave a Reply

%d bloggers like this: