Breaking News
Home / ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ / Μη στέλνετε πεταχτά φιλιά

Μη στέλνετε πεταχτά φιλιά

Οι δυο κυρίες συναντήθηκαν στο Κολωνάκι απρόσμενα.  Η μια πήγαινε να κερατώσει τον άντρα της γιατί μόλις είχε μάθει ότι αυτός την κεράτωσε με ένα μοντέλο.  Εντάξει η καθαρίστρια, πες τον δελέασε με τα Φιλιππινέζικα θέλγητρά της όταν είχε ξυπνήσει το πρωί με ορέξεις.  Αλλά όχι και 25χρονη μοντέλο πια!  Αυτό παραπάει, αυτό είναι κέρατο γιατί μπορεί να το δει στο Hello του κομμωτηρίου αν δεν το μαζέψει γρήγορα.   Η άλλη φίλη ήταν έτοιμη να μπει σε μαγαζί με παπούτσια, από αυτά που κάνουν 500 ευρώ το ένα, ε, έφερε ένα που είχε χαλάσει την πρώτη φορά που το φόρεσε.  Επισκευή των 250 ευρώ που λέμε.  Ήταν κι οι δυο μακιγιαρισμένες ως τα αυτιά.  Εκεί δίπλα στα μάγουλα δηλαδή γιατί και πλαστικές και μποτόξ έκαναν χρόνια.  Έμοιαζαν Κινέζες σχεδόν και έμοιαζαν μεταξύ τους κι ας είχαν άλλον πλαστικό χειρούργο.

Ήταν σαν μικρός Κινέζικος χορός λοιπόν.  Κι οι δυο έριξαν λίγο πίσω το κεφάλι δείχνοντας έκπληξη σαν τον πρώτο τους οργασμό μόλις βρεθήκαν οι ματιές τους.  Κι οι δυο τσίριξαν σαν τον δεύτερο οργασμό κι αυτός προσποιητός σαν τον πρώτο αλλά ο άντρας τους έκανε ότι το πίστεψε γιατί παντρεύτηκε για τα λεφτά.  Πιάστηκαν με τα δυο χέρια λίγο προσεκτικά μην σπάσουν τα νύχια και μην αφήσουν σημάδι.  Οι τσάντες του πεντοχίλιαρου στο μπράτσο και τα δεκαπέντε ακριβά κοσμήματα να τσουγκρίσουν όσο λιγότερο γίνεται.  Για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, αν το περίμενες και το έψαχνες μόνο θα έβλεπες ότι κοίταξαν γρήγορα περιφερειακά μήπως κοιτάει κάποιος περαστικός γνωστός ή κάποια γνωστή που μπορεί να σχολιάσει τη συνάντηση.  Και μετά ο χορός κορυφώθηκε με το πεταχτό φιλί στον αέρα.

Τα χείλη σούφρωσαν όσο μπορούσαν μετά τις επεμβάσεις.  Φαίνονται σχεδόν σουφρωμένα διαρκώς πλέον.  Όπου μπορούσε το δέρμα του προσώπου σφίχτηκε και τα δυο κεφάλια βρέθηκαν πλάι πλάι.  Για έμφαση έσκυψαν και λίγο σαν πάπιες, ξανασηκώθηκαν και έκαναν το ίδιο πράγμα από την άλλη.   Δυο πεταχτά φιλιά, γεμάτα ακριβό κραγιόν και λίγη πούδρα, ραντισμένα με την λακ που είχε βάλει η μια στο τσουλούφι που όλο έπεφτε αλλιώς.

Οι κυρίες είπαν τις παραδοσιακές τους κουβέντες, μάζεψαν τις τσάντες τους και συνέχισαν.  Τα δυο φιλιά έμειναν μετέωρα για λίγο μέχρι που ένα αεράκι τα ανέβασε στον Λυκαβηττό.    Τράκαραν στα πεύκα και έπεσαν σε ένα παγκάκι.  Νεαρό ζευγάρι στη φάση που φιλιέσαι μέχρι που πονάει η φάτσα σου.  Ξαφνικά η κοπέλα ίσιωσε την πλάτη και κοίταξε προς το δάσος.  “Μήπως μας κοιτάει κάνας ανώμαλος ρε;”  Το αγόρι μπερδεύτηκε, δεν ήταν σίγουρος αν το έλεγε επίτηδες, είχε κάψες μεγάλες και έλπιζε ότι σήμερα επιτέλους θα ολοκλήρωναν.  Τον πέτυχε το άλλο πεταχτό φιλί λίγο.  Τόση ώρα χούφτωνε τα μπούτια της και του φαίνονταν τέλεια αλλά ξαφνικά τα είδε χοντρά και θυμήθηκε τον κολλητό που τον κορόιδευε ότι είναι χοντρή.  Σηκώθηκαν να φύγουν.

Τα φιλιά έκαναν πολλές ακόμα ζημιές.  Με ένα άγγιγμά τους ο ιδιοκτήτης της καντίνας έκανε σαν χαζός για το αδέσποτο σκυλί, του έδωσε τρία λουκάνικα και δυο μπιφτέκια, αλλά φώναξε την αστυνομία για τον μετανάστη που κρυβόταν πίσω από την μάντρα.  Ο υπεύθυνος του θεάτρου ήταν έτοιμος να κλείσει μια παράσταση αλλά είπε τελικά “θα το σκεφτώ” και πέταξε τον φάκελο.  Ευτυχώς που φύσηξε και έφυγαν ψηλά.  Μόνο σε ένα αεροπλάνο που περνούσε εκείνη την ώρα ακούμπησαν.  Πτήση Αθήνα-Μόσχα, κάπως μπήκε το ένα από ρωγμή στον χώρο των αποσκευών και έγδαρε με την σκληρότητά του τη βαλίτσα του πρέσβη.  Οι δυο άνθρωποι που την ακούμπησαν στο αεροδρόμιο της Μόσχας χώρισαν εκείνη την μέρα και ο πρέσβης κήρυξε πόλεμο με την Τσουτεκονενία, μια χώρα που δεν υπήρχε καν αλλά την έφτιαξε γιατί είχε όρεξη να κάνει σαματά.

Τα πεταχτά φιλιά σκοτώνουν σας λέω.   Όταν φιλάτε, να το εννοείτε.   Να βρίσκετε στόμα ανοιχτό και να τα φυτεύετε καλά.

Μετά το αεροπλάνο έφυγε για τη στρατόσφαιρα, ταξίδεψε με αστρικό άνεμο και την ηλιακή ενέργεια που μάζευε από το στρας στο κραγιόν της μιας κυρίας Κολωνακίου και έφτασε σε μακρινό πλανήτη.  Εκεί ο αρχηγός του Σύμπαντος ετοιμαζόταν να υπογράψει διαγαλαξιακή συμφωνία ειρήνης με άλλους 50 προηγμένους πολιτισμούς.  Μόνο οι γήινοι δεν είχαμε πάρει πρέφα γιατί δεν έχουμε εξελιχθεί ακόμα τόσο.  Ούτε να φτάνουμε στον πλανήτη του, ούτε να θέλουμε ειρήνη.

Το ξέμπαρκο πεταχτό φιλί, με το στρας, τη λακ, τα υπολείμματα μποτόξ, το ακριβό κραγιόν και λίγη πούδρα έπεσε στο ανοιχτό στόμα του αρχηγού του Σύμπαντος πάνω που θα έλεγε “και ειρήνη για πάντα” και ακούμπησε τη γλώσσα του.  Κακό αυτό.  Υπογλώσσια γίνεται πιο γρήγορα απορρόφηση.  Ο αρχηγός σταμάτησε ξαφνικά σαν να ξεράθηκε το στόμα του.   Ήπιε από το ποτήρι που του είχαν βάλει στο πόντιουμ οι Πόντιοι.  (Η μόνη φυλή από την Γη αρκετά προηγμένη να είναι στη συνάντηση.)  Καθότι δεν είχε βαρύτητα βέβαια το νερό έφυγε παντού στο συνεδριακό κέντρο.  Έμπειρος ο αρχηγός πρόλαβε μια γουλιά.

Δυστυχώς.

Το πεταχτό φιλί το χώνεψε ακαριαία. Με μανία έσκισε την συμφωνία και πάτησε το μεγάλο κόκκινο κουμπί.

Δείτε επίσης:

Ημέρα ευχαριστιών

Το προαύλιο ήταν γεμάτο. Η αποφοίτηση του γιου μου! Μια λαμπρή μέρα και ήρθε η …

Έρωτας στα χρόνια της ψωλέρας

Αν κρίνω από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι φίλοι μου, πρέπει να ξοδεύουν περίπου μισό …

Μοναξιά μου φόλα

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου μπαίνουν νέες λέξεις στο λεξικό αν τις χρησιμοποιούνε αρκετοί ηλίθιοι.  …

Leave a Reply

%d bloggers like this: