Breaking News
Home / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / Πολλοί καλοί λόγοι να ΜΗΝ ασχοληθείτε με τα Golden Deals

Πολλοί καλοί λόγοι να ΜΗΝ ασχοληθείτε με τα Golden Deals

Προσφορες στα Gold Deals, Crazy Deals, King Deals, Deal my Day, Win Deals, Deals 365 ή και DealMyDay…ξαφνικά πέρυσι όλοι ανακάλυψαν τον τροχό.   Καθημερινές προσφορές για τα πάντα…σχεδόν.  Λόγω κρίσης πολλοί επιχειρηματίες σκέφτονται “μήπως να το δοκιμάσω;” με την λογική του “δεν έχω τίποτα να χάσω” αλλά εδώ θα βρείτε τον αντίλογο:

Golden...μπελάδες που τελικά θα σας φέρουν ψιλά μόνο (και αν)

1. Πολλοί λιγότεροι ψωνίζουν από ότι είναι γραμμένοι.   Όταν σας λένε “έχουμε 300.000 μέλη” δεν εννοούν ότι όλοι αυτοί αγοράζουν κάθε μέρα.

2. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων τελικά αγοράζει, αγοράζει κάτι που ήθελαν από πριν και από εταιρεία που ήξεραν από πριν.   Δηλαδή είναι πολύ σπάνιο να κάνετε πραγματικά καινούργιους πελάτες.

3. Ένα μεγάλο ποσοστό επισκεπτών βλέπει τις πληροφορίες από deal aggregator, δηλαδή υπηρεσίες τρίτων που μαντρώνουν όλες τις προσφορές.   Οπότε όλες αυτές οι λεπτομέρειες που ίσως είχατε κατά νου ως προς την παρουσίαση…ξεχάστε τις.

4. Οι περισσότεροι που αγοράζουν κάτι έτσι, αγοράζουν μόλις 1-2 πράγματα τον χρόνο.   Πολλοί από αυτούς μάλιστα τελικά δεν εξαργύρωσαν την προσφορά ποτέ!

5. Σχεδόν πάντα, πριν αγοράσουν, οι χρήστες του διαδικτύου θα το ψάξουν.  Οπότε φροντίστε να έχετε ιστοσελίδα και καλές πληροφορίες κάπου!   Αν νομίσατε ότι με αυτόν τον τρόπο το γλιτώνετε ξανασκεφτείτε το!

6. Aν θεωρείτε καλή διαφήμιση το γεγονός ότι οι πιο πολλοί σε αυτά τα deals θα δούνε το όνομά σας σε ένα email είστε επίσης σε λάθος δρόμο.   Σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεφτίσει όλη η φάση πια ώστε σχεδόν να το θεωρούν spam οι αποδέκτες.   Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για το branding σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι προσφορές κινούνται γύρω από εστιατόρια, spa, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και δραστηριότητες.   Ότι έχει μεγάλο παράγοντα υπηρεσίας επιδέχεται μεγάλης έκπτωσης εφόσον ο επιχειρηματίας έχει τους ανθρώπους του και κάθονται αλλιώς.   Ειδικά αν δεν καταλαβαίνει πως κοστολογούνται πραγματικά.  Αυτό δεν σημαίνει ότι τέτοιες κινήσεις πανικού αξίζουν κιόλας.

Δείτε επίσης:

Αποκτήστε εταιρική πολιτική για τα social media σε 12 εύκολα βήματα

Είναι δωρεάν, είναι έξυπνο και δείχνει ακριβώς γιατί δεν πρέπει να χρειαζόμαστε δικηγόρους για πολλές …

Ιδέες branding που πρέπει να ξανασκεφτούμε

Αρέσκονται πολλοί να διαφοροποιούν ανάμεσα σε “στρατηγικά” θέματα branding και τα καθημερινά “τακτικά”.   Η …

Επάγγελμα: διαδικτυακός εκβιαστής.

Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.   Δυο από τις λέξεις κλειδιά που έδωσαν την περισσότερη …

3 comments

 1. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ξέρει τι της γίνεται. Είχα κάνει μια παραγγελία 20/11/16 και ήθελε 1 μήνα να έρθει. Υπολόγιζαν λοιπόν μέχρι 22/12/16 να την έχουν. Τους παίρνω τηλέφωνο στις 23/12 μου λένε σε 10 μέρες. Περνάνε οι 10 μέρες ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μου λένε μέσα Γενάρη θα την έχουμε γιατί ο προμηθευτής μας έχει καθυστέρηση κλπ… Αποφασίζω να ακυρώσω την παραγγελία στις 2/1/17. Λένε μέσα σε 14 μέρες επιστροφή. Περνάνε 20 μέρες τα λεφτά τίποτα. Τους στέλνω 21/1/17 μου λένε θα προχωρήσουν άμεσα στην επιστροφή χρημάτων. Από τις 21/1 μέχρι τώρα (3 εβδομάδες) τους παίρνω κάθε εβδομάδα και μου λένε την επόμενη εβδομάδα θα έχει πραγματοποιηθεί, την άλλη μου λένε έχουνε πολλές επιστροφές στο λογιστήριο και θα καθυστερήσει ( ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!???) και περιμένω ακόμα.

  Επίσης είχα κάνει άλλη μια παραγγελία πριν από αυτή στις 13/11/16 την οποία ακύρωσα και νόμιζα ότι είχαν μπει τα χρήματα. Με αφορμή λοιπόν την πρώτη που σας ανάλυσα ψάχνω για την προηγούμενη και βλέπω στο λογαριασμό τραπέζης πως δεν έχουν μπει ΟΥΤΕ ΚΑΝ τα λεφτά από την πρώτη και τρελάθηκα!!! Τους πήρα σήμερα ξανά και μου λένε θα επικοινωνήσουν με το λογιστήριο και θα έχω το αργότερο αύριο απάντηση για το οποίο αμφιβάλλω αφού κάθε βδομάδα τα ίδια μου λένε.Αν είναι δυνατόν κοιμούνται εκεί μέσα!

  Και έρχεται το πόρισμα μέσα από όλην αυτήν την κατάσταση και ταλαιπωρεία. Παρ’όλο που οι κοπέλες είναι ευγενέστατες και εξυπηρετικές στο τηλέφωνο, ποιο είναι το αποτέλεσμα? Ότι είναι κλέφτες εφόσον στους κανονισμούς λένε σε 14 μέρες επιστροφή, και μετά από 4 μήνες (Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος-Φεβρουάριος) τα λεφτά δεν έχουν μπει ΑΚΟΜΑ!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Μας το παίζουν ιστορία και σούπερ ουάου με “προσφορές”, με επιστροφή χρημάτων, κύρος και στο τέλος ακόμα περιμένουμε τα λεφτά μας!

  Κατέληξα να γράψω αυτά τα σχόλια γιατί πρέπει εσείς στο goldenbrands να κάνετε κάτι για το πρόβλημα που δημιουργείτε και είμαι σίγουρος -όπως άκουσα έχετε πολλές επιστροφές- ότι όλοι έχουν πάρει χαμπάρι τι κάνετε εκεί μέσα. Δεν με νοιάζει ποιος το δημιουργεί το πρόβλημα οι λογιστές, οι προμηθευτές, οι υπάλληλοι είναι υποχρέωσή σας απέναντι στους αγοραστές να είστε σοβαροί και συνεπείς γιατί μόνο αυτό δεν είστε.
  Τέλος να μάθουν όλοι όσοι θα αγοράσουν από εσάς πως αν δεν αλλάξετε συμπεριφορά και πολιτική θα χάσετε όχι μόνο εμένα αλλά πολύ περισσότερους.
  Καλή σας μέρα!

  • alexanderchalkidis

   Χαίρομαι που συμφωνούμε, λυπάμαι που την πατήσατε και υποφέρατε. Αλλά είναι καλό να ακούγονται αυτά γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί η κατάσταση.

   • Και όχι μόνο αυτό! Να πω επίσης σε όσους την πάτησαν να στείλουν ένα mail στο συνήγορο του καταναλωτή. Κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα περίμεναν να τους βάλουν 6 μήνες τα χρήματα, όλο τους έλεγαν λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και τους κυνήγησαν και σε λίγες μέρες τα χρήματα τα είχαν βάλει. Άλλος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με την τράπεζα για να κάνουν αίτηση για αμφισβήτηση συναλλαγής.
    Δείτε εδώ ένα βίντεο που τα αναφέρει https://www.youtube.com/watch?v=7nV7YSiLNNc

Leave a Reply

%d bloggers like this: