Breaking News
Home / Σχεδον αστεια / Προγραμματικές δηλώσεις

Προγραμματικές δηλώσεις

andreas-gursky-rhine-ii_bΩς πρόεδρος του νέου κόμματος καταλαβαίνω ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει βαρεθεί τις ίδιες υποσχέσεις διαρκώς. Να λοιπόν τι σας υπόσχομαι εγώ:

  1. Τέρμα η ασάφεια και τα μισόλογα.  Θα απαγορέψουμε τους λαθρομετανάστες με ένα νόμο και μια διάταξη.  Τόσο απλά.  Δεν τίθεται θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλα αυτά, δεν θα υπάρχουν.  Ούτε μετανάστες, ούτε θιγόμενα δικαιώματα.  Απαγορεύτηκαν.  Τέρμα.
  2.  Η γυναικεία περίοδος, το κλάσιμο και το ρέψιμο θα θεραπευτούν.  Το Κράτος θα επενδύσει 15 δισεκατομμύρια στην έρευνα για να λύθούν αυτές οι κατάρες που ταλαιπωρούν τον λαό μας.  Το ρέψιμο θα παραμείνει μόνο για διπλωμάτες που χειρίζονται Αραβικές χώρες.
  3. Δεσμευόμαστε να εξαφανίσουμε τις τσούχτρες από το Αιγαίο.  Ειδικά εξοπλισμένες τορπιλάκατοι θα πυροβολούνε και θα τορπιλίζουν τις τσούχτες όπου τις βρίσκουν στις περιπολίες τους.   Στο Ιόνιο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί όλο ξανάρχονται από την υπόλοιπη Μεσόγειο.  Αν χρειαστεί, αυτό θα γίνει εκεί με πυρηνικά.
  4. henry-sargent-the-dinner-party-1338383386_bΤα αναλώσιμα για τους εκτυπωτές θα είναι πλέον δωρεάν για άνεργους (έχουμε βάλει ντάνες στον ΟΑΕΔ) και για τρίτεκνους (βάλαμε κι άλλες ντάνες με μελανάκια στις παιδικές χαρές).  Οι συνταξιούχοι θα παίρνουν κάθε μήνα δυο κουτιά (ένα μαύρο, ένα με τα χρώματα) και μαζί έναν άνεργο να τους εγκαταστήσει.  Αν έχουν εκτυπωτή από αυτούς που θέλουν ένα μελάνι για κάθε χρώμα θα συνεργάζονται μεταξύ τους κάπως.  (Όλα εμείς θα τα σκεφτόμαστε;)
  5. Η Κρήτη μετονομάζεται σε “Φρίττει” λόγω της ταλαιπωρίας των ψηφοφόρων του ιστορικού αυτού νησιού.  Πάνω που συνήθισαν εκεί να είναι όλοι ΠΑΣΟΚ, τώρα τους έκαναν ΣΥΡΙΖΑ.  Τέρμα πια η κοροϊδία;  Ψηφίστε εμάς και το νησί θα εκφράσει με την αλλαγή ονόματός του την δυσαρέσκειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  6. To μετρό, ο ηλεκτρικός και τα λεωφορεία δεν θα σταματάνε ποτέ. Τέρμα και οι ηλίθιοι που μπαίνουν στον λεωφορειόδρομο.   Θα είναι σαν τραίνα, το ένα πίσω από το άλλο συνέχεια.    Αλλά θα κάνουμε το ίδιο και τα τραίνα.  Τι;  Δεν έχουμε λεφτά για τόσα τραίνα;  Ε, θα βάζουμε τα λεωφορεία στις γραμμές των τραίνων αν δεν μας φτάνουν!
  7. Θα κάνουμε πόλεμο με την Πολωνία.  Ή την Δανία.   Ίσως την Ουκρανία.   Πάντως κάποια χώρα που να τελειώνει σε “ία” γιατί τόσα χρόνια έχουμε άχτι την Τουρκία αλλά πλέον έχουν δεκαπλάσιο στρατό από εμάς και αλωνίζουν στο Αιγαίο ελεύθερα.  Δεν δεχόμαστε τον εθνικό εξευτελισμό αυτόν, κάπου θα υπάρχει μια χώρα με χειρότερο στρατό από εμάς, θα την βρούμε και θα την υποτάξουμε!

Τέρμα πια οι υποσχέσεις του παρελθόντος.  Ψηφίστε με για νέες υποσχέσεις που δεν έχετε ξανακούσει!

Δείτε επίσης:

2012 – ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μελέτες έχουν δείξει, πως αν οι δεινόσαυροι δεν αφανίζονταν από έναν ακόμα κατακλυσμό, τότε θα …

Προγραμματικές δηλώσεις του νέου Κόμματος! – Αλέξης Χαλκίδης

Ως πρόεδρος του νέου κόμματος καταλαβαίνω ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει βαρεθεί τις ίδιες υποσχέσεις …

Ο Λοβέρδος και τα media

Χθες ήταν σαφές ότι θα ήταν από τα πρώτα θέματα της ημέρας.  Άρχισε πρώτο, κατέληξε …

%d bloggers like this: