Breaking News
Home / Σχεσεις / ” Στάσου !Κάστανα! ” Η Ελεωνόρα Μελέτη και ο σαβουροαπαυτός

” Στάσου !Κάστανα! ” Η Ελεωνόρα Μελέτη και ο σαβουροαπαυτός

Και να λοιπόν που μία συνέντευξη του Άκη Πετρετζίκη , ήταν αρκετή για να έχουν την τιμητική τους οι άνδρες «καστανάδες». Ένας όρος που εγώ δεν γνώριζα, κάτι που με έκανε να ανησυχώ μήπως τελικά λείπω από την πιάτσα καιρό… Και που τον έμαθα όμως, δεν ενθουσιάστηκα. Τον όρο εννοώ, γιατί «καστανά» εγώ δεν πρόκειται να συναντήσω ποτέ. Και αν συναντήσω, σίγουρα δεν θα … «καστανίσω».

«Καστανάς» λοιπόν έμαθα ότι είναι ο άνδρας που κάνει σεξ με μία γυναίκα από το πρώτο κιόλας βράδυ, ή για ένα έστω βράδυ , ακόμα και με μία γυναίκα που τη γνώρισε  …εκείνο το ίδιο  βράδυ…. Το σκέφτομαι, το φέρνω εικόνα στο μυαλό μου, και τελικά καταλήγω πως στη ζωή ίσως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, όταν αποτελούν βαθιά πιστεύω «σου». Δεν κρίνω, επικρίνω ή καταδικάζω κανέναν γιατί απλά είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας. Εξάλλου είμαστε οι επιλογές μας… Συμβαίνει, και δεν είναι κακό. Ειδικά όταν ένας άνδρας είναι φρεσκοχωρισμένος, για ένα μικρό διάστημα , -μικρό όμως-, το ξέσπασμα αυτό κατανοείται. Όταν όμως γίνεται μόνιμα δύο είναι τα τινά. Είσαι είτε ανασφαλής φίλε, ,είτε συναισθηματικά ανώριμος. Από την άλλη όμως, θα πω την αλήθεια και πέστε να με φάτε. Αυτή είναι όμως. Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ από το πρώτο βράδυ, πόσο μάλλον με κάποιον που γνώρισα εκείνο το βράδυ. Όχι γιατί το παίζω δύσκολη, ή ότι… Απλά γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι και γιατί μου αρέσει να δίνω τον εαυτό μου σε κάποιον που προσπαθεί για να τον αποκτήσει και να τον κατακτήσει. Είναι ωραίο να είσαι αυθόρμητος, αλλά είναι ακόμα πιο ωραίος να είσαι επιλεκτικός.  Το θέμα μας όμως είναι οι «καστανάδες»…

Ο «καστανάς», κατά κύριο λόγο είναι όμορφος, το ξέρει, και αυτό του δίνει την άνεση και την ασφάλεια να κινηθεί, με ό, τι να ν αι. Μία μέτριας ομορφιάς κοπέλα, είναι εύκολος στόχος. Θα γοητευθεί από τον όμορφο, ίσως να παραμυθιαστεί κιόλας. Αν δε, έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση , ίσως να μην θέλει να χάσει την ευκαιρία, πιστεύοντας ότι αυτή δεν θα της ξαναδοθεί ποτέ. Και να την! Βγάζει να κάστανα από τη φωτιά και  τη βάζει στα παντζάκια της..

Καμία γυναίκα που διατίθεται με ευκολία, δεν είναι ελαφρών των ηθών.

Συνήθως είναι ανασφαλής, δεν τα έχει άριστα με τον εαυτό της, ζητά επιβεβαίωση και πιστεύει ότι αποκτά δύναμη έχοντας κατακτήσεις. Βαθιά μέσα της ίσως πιστεύει πως μέσα από το σεξ,  θα μπορέσει να τυλίξει τον άνδρα, μπερδεύει το καυτό σεξ με το …εύκολο σεξ, ενώ φοβάται πως αν δεν δώσει εξ αρχής το ζητούμενο , το αρσενικό θα φύγει και θα πάει αλλού. Έτσι λοιπόν, θα χάσει. Κοινώς, θα απορριφθεί , κ αι η απόρριψη, όταν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, πονάει. Ε και; Τέτοιο αρσενικό καλύτερα να το χάσεις. Γιατί να αφορά μία γυναίκα ένας άνδρας που αν δεν πάρει από εμάς το ζητούμενο θα τρέξει αλλού; Γιατί να με αφορά ένας άνδρας που θέλει απλά το ζητούμενο και όχι εμένα;

Ο «καστανάς» λοιπόν, που είναι και όμορφος και το ξέρει, δεν βάζει στόχο. Ο στόχος συνήθως τον βρίσκει. Πόσο άσχημο πάλι αυτό; Να γίνεται η γυναίκα κυνηγός. Άστον να έρθει…. Δεν θες να νιώθεις ποθητή; Γιατί να πάρεις τον ρόλο του; Γιατί να πάρεις και αυτόν τον ρόλο του; Χαλάρωσε. Όταν «χτυπά» η γυναίκα, θα πέσει σε «καστανά». Κανένας άνδρας που σέβεται τον εαυτό του και την γυναίκα , δεν επιτρέπει σε αυτήν να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της.

Ο στόχος λοιπόν βρίσκει τον καστανά. Καρφί δεν του καίγεται για τον στόχο. Το μόνο που θέλει είναι το …κάστανο. Και θα το πάρει. Μερικές φορές δεν τον νοιάζει ούτε αυτό… Απλά δεν σκέφτεται. Παίρνει ό,τι να ναι. Θα φλερτάρει , θα σαγηνεύσει, θα… καστανιάσει και την επόμενη μέρα, δεν θα απαντάει καν στο κινητό, γιατί ; Γιατί δεν τον ενδιαφέρει. Θα βγει και εκείνο το βράδυ , και θα πάει για …κάστανα.Φρέσκα.

Και εσύ που πίστεψες ότι κάπως έτσι ξεκινάει μία όμορφη σχέση; Σύνελθε.

Ο «καστανάς», σύμφωνα με τις περιγραφές, καλά κάνει και κάνει ό,τι κάνει. Μάγκας! Ειδικά αν είναι και λεύτερος! Μπράβο του, αφού μπορεί. Είναι ό,τι πρέπει για γυναίκες που πάνε με «καστανάδες». Γιατί όμως να μου αρέσει ένας «καστανάς»; Επειδή είναι όμορφος και το ξέρει;

Ένας άνδρας που είναι μέτριας εμφάνισης, μπορεί να γίνει πολύ πιο σαγηνευτικός και εντυπωσιακός στον τρόπο προσέγγισης από έναν όμορφο. Fact .Τα ωραιότερα «πεσίματα», τα πιο έξυπνα και τα πιο …αποτελεσματικά , έρχονται από τους λιγότερο όμορφους. Και μιλάω εκ πείρας.

Ο λιγότερο όμορφος , θα επιμείνει στο «όχι». Ο «καστανάς» πάλι, …απλά όχι. Θα πάει πιο δίπλα, σε ό,τι βρει, σε ό,τι να ναι…γιατί «καστανάς» και «σαβούρης», το ίδιο και το αυτό.

Ο άνδρας που δεν είναι … «καστανάς», ασχολείται με τον στόχο.  Γιατί βάζει στόχο. Βολιδοσκοπεί… Αν δει κάτι που αξίζει, περιμένει και όταν έρθει η ώρα χτυπά. Πότε αξίζει; Όταν ξέρει τι ψάχνει , όταν γνωρίζει τι θέλει, και νιώσει το ραντάρ να χτυπάει «μπιμπ» . Όλες οι άλλες απλά δεν υπάρχουν στο οπτικό του πεδίο. Προορίζονται για τους «καστανάδες». Και τότε ξέρει… Ξέρει και τι θα πει. Δεν χρειάζεται πολλά. Το χει. Έχει αυτοπεποίθηση. Διαλέγει πάντα το καλύτερο. Και το τέλος θα το έχει. Γιατί απευθύνεται στο καλύτερο. Και το καλύτερο, θέλει χρόνο. Παίρνει χρόνο. Απολαμβάνει. Βλέπει. Κρίνει. Περιμένει. Νιώθει. Σιγά -σιγά δίνει χώρο, και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, απλά συμβαίνει. Και με τους δύο παρόντες, στο ίδιο μήκος κύματος.

Που είναι αυτές οι εποχές; Τελειώσανε; Όχι βέβαια. Είναι ακόμα εδώ. Είναι πάντα εδώ. Απλά χρειάζεται μόνο ένα πράγμα. Να ξέρεις ποιος είσαι, τι ψάχνεις και πόσο σέβεσαι. Εσένα και τον άλλον. Ακούγεται εύκολο , αλλά αν γυρίσεις γύρω σου και ρίξεις μία ματιά, υπάρχουν χιλιάδες καστανάδες , αλλά και καστανιέτες…

Δείτε επίσης:

Πως να πάρεις επιδότηση σαν Τζεντάϊ

Το γραφείο ήταν ήσυχο.  Ύποπτα ήσυχο.  Τσέκαρα στο κινητό για απεργίες.  Τίποτα.  Μόνο δυο άτομα …

Αστυνομική ιστορία Νο9: το ξυράφι

Οι δυο αστυνόμοι κοιτάχτηκαν λίγο.  Ο ένας τελείωνε την βάρδια του, ο άλλος τώρα άλλαζε …

Τι έπαθα τη μέρα που πούλησα ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Δεν το είχα ξανακάνει.  Αλλά χρειάζομαι τα λεφτά.   Ένας φίλος μου δάνεισε ένα σακουλάκι …

Αστυνομική ιστορία Νο10 – το ηλεκτρονικό τσιγάρο

“Σβήσε το τσιγάρο και έλα στο γραφείο μου!” Ο διοικητής είναι έξαλλος.  Δεν ξέρω γιατί. …

Γιατί θέλετε να εργαστείτε εδώ;

Καλώς ήρθατε και ευχαριστώ που ενδιαφερθήκατε για μια θέση στην εταιρεία μας.  Με λένε Κύριο …

Αστυνομική ιστορία Νο6: ο καθρέφτης

Είχαν ήδη πάρει το πτώμα όταν έφτασα στον τόπο του εγκλήματος.   Οι συνάδελφοι εξέταζαν …

Αστυνομική ιστορία Νο12: ροδοcop

Έσπρωχνα το λάστιχο με ένα ξύλο στον δρόμο.  Έχω δει να το κάνουν τα Αφρικανάκια …

Αστυνομική ιστορία Νο5 : περί σεξ

Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος αστυνόμος στον κόσμο αλλά δεν μου άξιζε αυτή η …

Αστυνομική ιστορία Νο3 : Λότο

“Δεν το πιστεύω!  Κέρδισα!” Χοροπηδούσα σαν μανιακός στον δρόμο.  Έριξα και έναν κάδο.  Στα τέτοια …

Αστυνομική ιστορία Νο4: υπόθεση 2 σε 1

“Καλά, μου το λες τώρα ότι έχω να πληρώσω κλήση;” Η γυναίκα ήταν έξαλλη.  Συνέχισε …

Αστυνομική ιστορία Νο 8 – στα κόκκινα

Είχα αργήσει και το φανάρι πορτοκαλί.  Εξέταζα το παιδί στην “Κάθοδο των Μυρίων” και έπρεπε …

Αστυνομική ιστορία Νο11: Μπόμπ Σφουγγαράκης στον ήλιο

Ήταν ηλιόλουστη μέρα και ο κόσμος πολύς στο Σύνταγμα.  Ένα παιδάκι δίπλα μου φώναζε σπαραχτικά …

Αστυνομική ιστορία Νο2: εναλλακτικοί αστυνόμοι

Θα είχα μεγάλη περιέργεια να δω στην Αθήνα αστυνομικούς με roller blade όπως έχουν στην …

Αστυνομική ιστορία: η ομάδα Δέλτα και ο Πακιστανός

Το αυτοκίνητο είχε χαλάσει στην μέση της Κηφισίας και οι δυο μοτοσυκλέτες πλησίαζαν γρήγορα.   …

Ένα ωραίο προϊόν στα χέρια ηλιθίων: Cosmote prepaid

Είναι μια εξαιρετική λύση για πολλά προβλήματα.  Μια κάρτα πραγματικό πασπαρτού για την ελληνική πραγματικότητα. …

Τζιν στην αλμύρα (ΑΞΟΥΜ2)

“Θες να σου πω για παιδιά, εξοχικό, διακοπές και τέτοια;” Για να λήξει μια σχέση, …

Βι αρ γιου του – (ΑΞΟΥΜ1)

Αξιοπερίεργος έρωτας ήταν. Υπερβολικά άγριος για να ζήσει και πολύ σπάνιος για να χαθεί.  Είναι …

One comment

  1. 🙂 Πεεεες τααααα! Πες τα!! ”Να ξέρεις ποιος είσαι, τι ψάχνεις και πόσο σέβεσαι.” Εδώ, τα συνοψίζεις όλα, νομίζω. 🙂 Έχει σημασία, πιστεύω, τί αναζητά κανείς απ’ τη ζωή του και πόσο τη σέβεται. Από εκεί ξεκινούν όλα για μένα. ”μου αρέσει να δίνω τον εαυτό μου σε κάποιον που προσπαθεί για να τον αποκτήσει και να τον κατακτήσει.” ΌΛΟΥ του κόσμου η μαγεία και η σαγήνη της ίδιας της ζωής, πείτε μου αν κάνω λάθος..δεν περιστρέφεται γύρω από αυτή τη φράση που γράφεις; Γύρω από το παιχνίδι αυτό του έρωτα και της σαγήνης;; Γύρω από αυτό το γλυκό μεθύσι και ξελόγιασμα που, δυό ψυχές αναζητούν, για να σμίξουν και να μοιραστούν την ουσία τους; Όποιος δεν έχει ζήσει τον έρωτα..δεν ξέρει τι χάνει….. Και, δυστυχώς, οι κάθε ”καστανάδες και καστανούδες” χάνουν την ουσία, συντηρούν μια ”μόδα” ρηχή, για μένα (ρηχή απ’ την άποψη, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ”κάστανο” και φυσικά μόνο αυτό είναι ικανοί να πάρουν και τίποτα άλλο) και στερούν, τελικά, από τον εαυτό τους το μεγαλύτερο -για μένα πάντα- ΔΩΡΟ: τον πραγματικό έρωτα… Αυτόν που θα σε κάνει να ΛΙΩΣΕΙΣ μεθυστικά με ένα μύριους χίλιους τρόπους…… Ααααααχχχχχχχχχχ…….! 🙂
    Εύχομαι να συμβεί αυτό, το νέο έτος, σε όοοοοοολους τους ”καστανάδες”, σε όλες τις ”καστανούδες”, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους, φυσικά!!
    Καλή Πρωτοχρονιά!! Ας είμαστε αισιόδοξοι!!

%d bloggers like this: