Breaking News
Home / Συζητήσεις/forum / Συζητήσεις/forum ηλεκτρικού οχήματος

Συζητήσεις/forum ηλεκτρικού οχήματος

Έφτιαξα δυο φορές φόρουμ για αυτό το θέμα αλλά τα φόρουμ δεν τραβάνε πια.   Έχουμε κακομάθει με το facebook μου φαίνεται.   Οπότε ή αφήστε εδώ από κάτω το σχόλιό σας (έτσι χύμα) και θα απαντήσει κάποιος από κάτω (σε στυλ…σεντόνι) ή κατευθυνθείτε στο Facebook του Ηλεκτρικού ποδήλατου για να γίνει εκεί η κουβέντα.

Αν γίνουν πολλά τα σχόλια θα τα κατηγοριοποιήσω κάπως.   Αν γίνετε αγενείς θα σας κόψω και μετά θα σας κάψω.

Δείτε επίσης:

Ο Έλληνας σταλεγαγω και πως να βελτιωθούμε

Είναι απλό. Εγώ έχω δίκιο. Για να βρω το δίκιο μου, θέλω να πείτε όλοι …

Πόσοι Έλληνες έχουν Facebook;

Ο μισός πλανήτης έχει πρόσβαση στο internet.  Και οι μισοί από αυτούς που έχουν internet, …

Πως να την μαζέψω;

Η γυναίκα μου είναι όλη μέρα στον υπολογιστή.  Μια γράφει πως πονάει στον θηλασμό στις …

No comments

 1. Αγαπητέ.
  Ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας μέσα στο χάος του διαδικτύου , στην περιπέτεια ανακάλυψης αξιόπιστου σπαστού ηλεκτρικού ποδηλάτου σε λογική τιμή.
  Η αρχική μου μεγάλη αγάπη (έρωτας με την πρώτη ματιά) , είναι το E+ TIDALFORCE BIKE M-750 X2.0 LIMITED EDITION http://epluselectricbike.com/buy-bikes-online/signature-electric-bikes/tidalforce-bike-m-750 , αλλά , φευ , όλα τα καλά αντικείμενα είναι ακριβά , όπότε μου απέμεινε το ΄΄μάτι΄΄ , που ως γνωστόν τοις πάσι , είναι – ακόμη – δωρεάν.
  Ας είναι. Αφού δεν δύναμαι να έχω αυτό που θέλω , αποφάσισα να πάρω αυτό που μπορώ και χρειάζομαι , δηλαδή να προχωρήσω από τον απάλευτο έρωτα στο κλασσικό προξενιό.
  Στην προσπάθεια μου αυτή (εδώ και μήνα περίπου) , το τι κίτρο Νάξου ΄΄ κατάλληλο για προξενιά και συνοικέσια΄΄ έφαγα , δεν λέγεται. Ο κάθε ένας αυτόχθων ιθαγενής έχει δημιουργήσει σελίδα στο νετ και ΄΄πουλάει΄΄ ηλεκτρικά ποδήλατα , καθρεπτάκια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες , με αποτέλεσμα , άκρη να μη μπορώ να βρω.
  Εσείς , που από όσο έχω καταλάβει από την σελίδα σας , έχετε εμπειρία κατά πολύ μεγαλύτερη από την αφεντομουτσουνάρα μου , θέλετε να με βοηθήσετε , παρακαλώ ?
  Το ερώτημα είναι :
  Ψάχνω , σύγχρονο , 2011 – 2012 , σπαστό ηλεκτρικό , με πολύ καλή ποιότητα υλικών στο ηλεκτρικό , στο μηχανικό μέρος και στο σκελετό , σε λελογισμένη τιμή.
  Ποιες είναι οι πιθανότητές μου , με την δική σας σειρά προτεραιότητας ?
  Αν δεν ασχοληθείτε καν με το ερώτημά μου , θα καταλάβω.

  Την καλημέρα μου έχετε.
  Νίκος.

  • ουδείς ??

  • Ναι, περιγράψατε την φαντασίωση όλων μας! Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι όπως το περιγράφετε και ο όλος κλάδος είναι σε μεταβατικό στάδιο από άποψη τεχνολογίας και υποδομών. Στο θέμα “ηλεκτρικό ποδήλατο” μπλέκουν όλοι από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τους πολιτικούς μέχρι τους οικολόγους.
   Στο ebay τόσο καιρό δεν έχετε δει κάτι;

   • Από τιμές δεν έχω ιδέα! Χαζεύω τα περί ηλεκτρικών οχημάτων καμία φορά και είδα και το σπαστό ποδήλατο όπου ενδιαφέρεται ο Νίκος…

 2. Κάνω κάποιες σκέψεις τον τελευταίο καιρό και ήθελα να ρωτήσω/συζητήσω για το θέμα με κάποιον. Ο φορτιστής μου για τις μπαταρίες μολύβδου είναι 44volt. Κάποια στιγμή ενώ φόρτιζε η μπαταρία (36volt), άνοιξα το γκάζι με την ρόδα στον αέρα και έπιασε 42χλμ. Η ερώτηση είναι η εξής: Θα ήταν επικίνδυνο αν έβαζα 4 μπαταρίες σε σειρά και λειτουργώ το μοτέρ και τον ρυθμιστή στα 48volt;

  • Δεν νομίζω (δεν είμαι ηλεκτρολόγος όμως!) ότι είναι επικίνδυνο, απλά ότι δεν θα κερδίσεις τίποτα σε απόδοση. Η ρόδα στον αέρα άλλες ώρες τι ταχύτητα πιάνει;

   • Στον αέρα πιάνει γύρω στα 35χλμ (ανάλογα την θερμοκρασία και την πληρότητα της μπαταρίας). Υποθέτω ότι το μοτέρ δεν θα έχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω για τον ρυθμιστή, ο οποίος έχει ονομαστική λειτουργία 36v. Πάντως οι μπαταρίες πλήρως φορτισμένες πιάνουν μέχρι και 40v οπότε ο ρυθμιστής έχει μια ανοχή λειτουργίας! Έχω μια έμφυτη τάση πειραματισμών!!! (μάλλον επειδή είμαι μηχανολόγος…!)

 3. E-bikers τρέξτε! Ειδικά τα γάντια και το κράνος jet είναι ότι πρέπει για χειμερινούς ποδηλάτες!
  http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=16266

Leave a Reply

%d bloggers like this: