Breaking News
Home / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / φινεας και φερμπ – οι μυστικοί κωδικοί!

φινεας και φερμπ – οι μυστικοί κωδικοί!

Κάντε κλικ στην εικόνα και μετά βάλτε τα 4 ψηφία που θα δείτε στο πλαίσιο

Η σειρά Phineas & Ferb της Disney κάνει έναν ενδιαφέρον διαγωνισμό.   “Παιδιά, βρείτε στο internet τους κωδικούς!” λέει το κλιπάκι.   Πολύ καλό.  Όλοι καταλάβαμε.   Δηλαδή κανείς!   Ελληνικά παιχνίδια, όχι games είναι αυτά.   Εξού και εκτοξεύτηκαν οι αναζητήσεις στο ….Google για “φίνεας και φερμπ”.   Όπου βρίσκεις απλά την ιστοσελίδα της Disney και το κλιπάκι που σε έστειλε στο διαδίκτυο!

Ο Φινεασ σε τραγούδα από τα επεισόδια θα μπορούσε να γελάσει και με την διεύθυνση στην οποία είναι οι εκτενείς όροι του διαγωνισμού:

http://www.disney.gr/phineas-and-ferb/gr/stunt/competition/terms.pdf  “Stunt“?   Είναι έξυπνο να βλέπουν οι πελάτες σου ότι θεωρείς το promotion αυτό “stunt?”!   Ιδού οι όροι του διαγωνισμού – διασκεδάστε με την μανιακή τους επιμονή στις λεπτομέρειες!

Εκτοξεύτηκαν οι αναζητήσεις για Φίνεας και Φερμπ στο διαδίκτυο

ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ ΚΥΚΛΟΣ ΙΙΙ:ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ (ισχύει από 01 Σεπτεμβρίου 2011)

Ο διοργανωτής αυτού του διαγωνισμού είναι η εταιρεία The Walt Disney Company Limited, Chiswick Park Building 12, 566 Chiswick High Road, Λονδίνο W4 5AN (ο «Διοργανωτής»). Με την συμμετοχή σου σε αυτό το διαγωνισμό εσύ (όπου «εσύ», «ο Συμμετέχων (ες)») και όπου οι γονείς σου/ κηδεμόνες ισχύει («ο Γονέας») αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις: Ημερομηνίες Διαγωνισμού

Ημερομηνία Έναρξης: 01 Σεπτεμβρίου 2011 – 00.01 π.μ. Ημερομηνία Λήξης: 18 Σεπτεμβρίου 2011 – 23.59 μ.μ. Ειδοποίηση νικητών έως: 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ημερομηνία Ανταπόκρισης: 30 Σεπτεμβρίου 2011 Επίδοση Βραβείων: Έως 28 Οκτωβρίου 2011 Λεπτομέρειες Βραβείων Βραβείο

Τα βραβεία θα είναι δέκα (10), το καθένα θα περιλαμβάνει μια (1) κονσόλα Nintendo DS Συμμετοχή

Απαιτείται από τους συμμετέχοντες να αναζητήσουν κωδικούς στο διαδίκτυο, δημοσιευμένους και στο ραδιόφωνο και να εισάγουν ένα κωδικό μέσω της ιστοσελίδας του Disney XD στη διεύθυνση http://www.disney.gr/phineas-and-ferb/stunt.jsp?ident=competition σύμφωνα με τις παρεχόμενες οδηγίες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μετά να απαντήσουν σε ένα ερώτημα που θα κρίνει το νικητή. Περιορισμοί

–  Η επίδοση των βραβείων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

–  Το βραβείο υπόκειται στο αν ο Διοργανωτής λάβει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα από το Γονέα έως το πρωί της 30ης Σεπτεμβρίου 2011

–  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν Disney λογαριασμό. Οι συμμετοχές δεν ισχύουν έως ότου (i) ο λογαριασμός ενεργοποιηθεί από ένα Γονέα και (ii) η Disney λάβει την συγκατάθεση του Γονέα έως την Ημέρα Ανταπόκρισης.

–  Εκτός άλλως οριζόμενο στην Περιγραφή του Βραβείου, ο νικητής(ές) και οι γονείς θεωρούνται οι μόνοι υπεύθυνοι για όποια επιπρόσθετα έξοδα και δαπάνες σχετιζόμενα με τη διεκδίκηση του βραβείου.

–  Ο νικητής(ές) ενδέχεται να πρέπει να υπογράψει μια ειδοποίηση περί δημόσιας προβολής.

–  Ο νικητής(ές) ενδέχεται να πρέπει να λάβει μέρος σε οποιαδήποτε διαφήμιση που συνοδεύει ή απορρέει από αυτή την οργάνωση.

–   Ο νικητής(ές) και οι συμμετέχοντες στα βραβεία θα πρέπει να υπογράψουν παραίτηση από δικαιωματική απαίτηση πριν την επίδοση του βραβείου.

–  Το βραβείο δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των έξι (6) ετών. Γενικοί όροι και Προυποθέσεις

Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε με τις απαιτήσεις που ορίζονται σε όλο το διαφημιστικό υλικό και τους ακόλουθους Γενικούς όρους και Προυποθέσεις. 1. Εκλεξιμότητα

α. Εάν είσαι κάτω των δεκαοχτώ (18) και έχεις δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την διοργάνωση, θα πρέπει να λάβεις την άδεια του γονέα/κηδεμόνα σου πριν συμμετάσχεις. Πρέπει πάντα να παίρνεις την άδεια του ατόμου που πληρώνει πριν συνδεθείς στο διαδίκτυο για να συμμετάσχεις. β. Θα πρέπει να είσαι ένα εγγεγραμμένο μέλος της Disney και να κατέχεις ένα ενεργό λογαριασμό για να συμμετάσχεις. Εάν έχεις δικαίωμα συμμετοχής και είσαι κάτω των δεκατριών (13) και δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένο μέλος της Disney, τότε θα χρειαστούμε την άδεια του γονέα/κηδεμόνα σου πριν την ενεργοποίηση του λογαριασμού σου και την αποδοχή της συμμετοχής σου. Η συμμετοχή σου δεν θεωρείται έγκυρη εκτός κι αν ενεργοποιηθεί πριν την Ημερομηνία Λήξης. γ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι της Ελλάδος ηλικίας από έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, με την αρωγή ενός γονέα. Δεν ισχύει για εργαζόμενους (ή α’ βαθμού συγγενείς) στη Disney, τις υπηρεσίες της ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικά σχετιζόμενο με αυτή την προσφορά. δ. Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετεχών, μια (1) ανά άτομο, εκτός άλλως οριζόμενο. Συμμετοχές μέσω άλλων παραγόντων ή τρίτων μερών ή χρήση πολλαπλών ταυτοτήτων και διευθύνσεων αλληλογραφίας δεν επιτρέπονται. Η χρήση αυτοματοποιημένων συμμετοχών ή προγραμμάτων απαγορεύεται και κάθε τέτοιου είδους συμμετοχή θα απορρίπτεται.

ε. Μόνο μια διαδικτυακή συμμετοχή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης θα γίνεται αποδεκτή. Οι

συμμετοχές πρέπει να ολοκληρωθούν διαδικτυακά μέχρι την Ημερομηνία Λήξης.

στ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ (1)

ΜΟΝΟ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

 1. Προσωπικά Δεδομένα. Για να συμμετάσχεις, θα σου ζητηθεί είτε να υποβάλλεις το ήδη υπάρχον όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης Disney ή να καταχωρίσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Τα προσωπικά σου στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα δημοσιευμένη Πολιτική Απορρήτου της Disney και μπορεί να δωθούν στους υπαλλήλους μας στα πλαίσια της διαχείρισης της διοργάνωσης, της αποστολής των βραβείων και της δυνατότητας της Disney να προωθήσει την κλήρωση ή το διαγωνισμό σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε. συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό το Disney TV, διαδικτυακά και διαφημιστικά κανάλια. Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για διαφημιστικούς λόγους εάν έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για την παραλαβή διαφημιστικού υλικού στο μέλλον από τη Disney (ενδέχεται ήδη να το έχεις πραγματοποιήσει σε περίπτωση που έχεις καταχωρίσει τα στοιχεία σου στη Disney στο παρελθόν).
 2. Συμμετοχές Διαγωνισμού & Επιλογή.

α. Ο Διαγωνισμός αρχίζει την Ημερομηνία έναρξης στις 00.01πμ και τελειώνει την Ημερομηνία Λήξης στις 23.59μμ, οι συμμετοχές που θα κατατεθούν μετά από αυτή την ώρα δεν θα γίνονται αποδεκτές.

β. Μετά από την Ημερομηνία Λήξης, η Disney θα ελέγξει όλες τις συμμετοχές και διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης συμμετοχών οι οποίες είναι τεχνικά απαράδεκτες, περιέχουν ακατάλληλο υλικό ή παραβιάζουν κάποιον από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Η Disney διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει μια τελική λίστα συμμετοχών και να δημοσιοποιεί αυτές τις τελικές συμμετοχές στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Η δημοσιοποίηση οποιασδήποτε συμμετοχής δεν ισοδυναμεί με νίκη.

γ. Την επόμενη ημέρα της Ημερομηνίας Λήξης, όλες οι αποδεκτές συμμετοχές θα εξεταστούν από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους εκπροσώπους του Διοργανωτή και θα επιλεγούν δέκα (10) νικητές. Οι νικήτριες συμμετοχές, σύμφωνα με τη διακριτική ευχέρεια της κριτικής επιτροπής, θα επιδείξουν τις πιο δημιουργικές απαντήσεις στη νικητήρια ερώτηση. Οι κριτές θα χαρακτηρίζονται από τη διακριτική κι απόλυτη ευχέρεια απόφασης σχετικά με την απονομή του Βραβείου.

δ. Με την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό (και του γονέα ή κηδεμόνα σου εάν είσαι κάτω των 18) επιβεβαιώνεις (i) ότι εσύ και αυτοί είστε οι κάτοχοι της υποβληθείσας συμμετοχής, (ii) η συμμετοχή δεν αντιγράφει ή παραβιάζει σκόπιμα τα δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου ατόμου και (iii) η Disney επιτρέπεται να αναπαράγει και να χρησιμοποιεί την υποβληθείσα από εσάς συμμετοχή σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε. (συμπεριλαμβανομένων δίχως περιορισμό του Disney TV, των διαδικτυακών και διαφημιστικών καναλιών) οπουδήποτε στον κόσμο και δίχως χρονικό περιορισμό ώστε να διεξαχθεί ο διαγωνισμός και να επιλεχθούν οι νικητές (όπου ενδέχεται να περιλαμβάνεται η δημοσιοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων και η συμμετοχή σας σε δημόσια ψηφηφορία για την επιλογή των τελικών υποψηφιοτήτων ή του νικητή και των όποιων επιλαχόντων) και για οποιοδήποτε και κάθε σχετικό διαφημιστικό σκοπό για την προώθηση του διαγωνισμού και της Disney

 1. Επιβεβαίωση Βραβείου & Αποδοχής. Οι Γονείς των νικητών θα λάβουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω email στην παρεχόμενη κατά την εγγραφή ηλεκτρονική διεύθυνση (Ανατρέξτε στην Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου). Ο Διοργανωτής θα πρέπει να λάβει μια θετική απάντηση από τους Γονείς όχι αργότερα από την Ημέρα Ανταπόκρισης. Σε περίπτωση που δε ληφθεί θετική απάντηση μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ή ο Διοργανωτής δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το Γονέα (είς), ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει άλλους Συμμετέχοντες σύμφωνα με τη διακριτική τους ευχέρεια και ο Διοργανωτής δεν θα πρέπει να έχει οποιαδήποτε αξίωση σε σχέση με την συμμετοχή που επιλέχθηκε αρχικά. Εάν οι Συμμετέχοντες που κληρώθηκαν αρνούνται ή δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν, μια επιπλέον κλήρωση θα διεξαχθεί έως ότου οι απαιτούμενες ορθά ολοκληρωμένες συμμετοχές κληρωθούν και μια θετική απάντηση δωθεί από το Γονέα.
 2. Μαγνητοσκόπηση. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους νικητές να δώσουν την συγκατάθεσή τους για τη μαγνητοσκόπηση μιας τηλεοπτικής τους εμφάνισης σχετικής με το βραβείο (“Συμβολή”) και σε ένα τέτοιου είδους γεγονός ο νικητής θα πρέπει να είναι σύμφωνος με τη μαγνητοσκόπηση και/ή τη μετάδοση της Συμβολής και ο γονέας του νικητή ή ο νόμιμος κηδεμόνας θα πρέπει να εκχωρήσει εκ μέρους του νικητή στη Disney όλα τα δικαιώματα, πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένης κάθε πνευματικής διοκτησίας σε σχέση με τη Συμβολή και να παραχωρήσει κάθε περαιτέρω έγκριση ή άδεια απαραίτητη για τη μέγιστη χρήση της Συμβολής μέσα στο σύμπαν επ’άπειρο με κάθε και όλα τα μέσα σε οποιοδήποτε και όλα τα Μ.Μ.Ε., είτε είναι ήδη γνωστά ή είτε αυτά ανακύψουν στο μέλλον, δίχως υπαιτιότητα ή αποδοχή.
  1. Επίδοση Βραβείου. Δεν είναι διαθέσιμα χρηματικά ποσά ή εναλλακτικά βραβεία, εκτός των περιπτώσεων που ξεπερνούν τον έλεγχο της, η Disney διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει ένα παρόμοιο δώρο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Τα βραβεία δεν δύναται να μεταβιβαστούν ή να πωληθούν από τους νικητές εκτός κι αν ο γονέας/κηδεμόνας ή παππούς συμμετέχει στο διαγωνισμό για λογαριασμό ενός παιδιού ή ενός μέλους της οικογενείας. Εκτός ειδάλλως οριζόμενο στην περιγραφή του βραβείου, οι νικητές θεωρούνται οι μοναδικοί υπεύθυνοι για οποιοδήποτε επιπρόσθετο έξοδο ή δαπάνη που σχετίζεται με τη διεκδίκηση του βραβείου. Η Disney διατηρεί το δικαίωμα να ζητά από τους νικητές να υπογράφουν μια έγγραφη παραίτηση πριν την απονομή οποιουδήποτε βραβείου. Η Disney διατηρεί το δικαίωμα να ζητά αποδείξεις για την ταυτότητα ενός ατόμου ή να επαληθεύει τους όρους επιλεξιμότητας και να απονέμει αυτυπροσώπως οποιοδήποτε βραβείο στο νικητή. Ο νικητής (ές) θα πρέπει να αφήνει περιθώριο τεσσάρων (4) βδομάδων από την αποδοχή του βραβείου έως την παραλαβή του.
  2. Ευθύνη της Disney.

α. Για online συμμετοχές: η Disney δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη συνεχόμενη, αδιάκοπη ή ασφαλή πρόσβαση στην ιστοσελίδα και δεν φέρει την ευθύνη προβλημάτων ή ειδάλλως λόγω γεγονότων εκτός του εύλογου ελέγχου της.

β. Η Disney έχει δημιουργήσει την εν λόγω προσφορά με καλή πίστη αλλά, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημία που είναι αποτέλεσμα οποιουδήποτε που συμμετέχει στην διοργάνωση ή οποιουδήποτε σταδίου οποιουδήποτε απονεμηθέντος βραβείου. Δεν υπάρχει καμία επιρροή στα νόμιμα δικαιώματά σου ως καταναλωτή.

 1. Ακύρωση ή Απόρριψη.

α. Η Disney διατηρεί το δικαίωμα της απόρριψης:

–     Αργοπορημένων, σταλμένων σε λανθασμένη διεύθυνση, ελλιπών, κατεστραμμένων, απολεσθέντων, δυσανάγνωστων ή άκυρων συμμετεχών.

–  Συμμετοχές όπου δεν διατίθεται η κατάλληλη γονική εξουσιοδότηση.

–  Συμμετέχοντες όπου οι συμμετέχοντες ή οι γονείς δίχως την πρότερη έγγραφη συγκατάθεση του Διοργανωτή, δημοσιοποιούν (π.χ. δημοσιοποίηση σε blogs και κοινωνικά δίκτυα) ή συζητούν με οποιοδήποτε ρίτο μέρος οποιαδήποτε πληροφορία σχετική (συμπεριλαμβανομένων δίχως περιορισμό πληροφοριών σχετικών με το διαγωνισμό ή το Διοργανωτή) εκτός εάν αυτές οι πληροφορίες έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στο κοινό.

–   Όπου ζητηθεί, οι συμμετέχοντες οι οποίοι δε δηλώνουν εγγράφως όλα τα στοιχεία περί οποιασδήποτε ή κάθε εκκρεμούσας ποινικής ή αστικής αγωγής/ υποθέσεων, επιδόσεις αγωγών και/ή εκκρεμουσών καταδικαστικών αποφάσεων μέχρι την ημέρα έναρξης του διαγωνισμού.

–  Οι συμμετέχοντες των οποίων η συμπεριφορά, και/ή η συμπεριφορά των Γονιέων τους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού περιάγει σε ανυποληψία το Διοργανωτή

β. Η Disney διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, αναβάλλει, ακυρώνει ή τερματίζει τη διοργάνωση ή να επεκτείνει ή συνεχίζει την περίοδο συμμετοχής ή να απορρίπτει οποιοδήποτε συμμετέχοντα οποιαδήποτε χρονική στιγμή δίχως προειδοποίηση και θα προχωρεί σε αυτή την κίνηση εάν δεν μπορεί να δωθεί εγγύηση ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί δίκαια ή ορθά για τεχνικούς, νομικούς και λοιπούς λόγους ή εάν η Disney έχει υποψίες πως οποιοδήποτε άτομο χειραγωγούσε συμμετοχές ή τα αποτελέσματα ή παρείχε λανθασμένα στοιχεία ή έχει ενεργήσει ανήθικα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

 1. Ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που η εταιρεία The Walt Disney Company Limited επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί σου σε σχέση με την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, θα το πραγματοποιήσει μέσω μιας ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα τελειώνει σε ‘disney.com’ ή μέσω τηλεφώνου (με ένα επακόλουθο μήνυμα επιβεβαίωσης από μια ‘disney.com’ ηλεκτρονική διεύθυνση). Οποιαδήποτε επικοινωνία που υποτίθεται πως προέρχεται από το Disney Channel αλλά εμπεριέχει διαφορετική κατάληξη ηλεκτρονικής διεύθυνσης (για παράδειγμα, hotmail.com, yahoo.com) θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με καχυποψία και να προωθείται στην εξυπηρέτηση πελατών του Disney Channel: feedback@disneychannel.co.uk. Σας συμβουλεύουμε να μην ενεργείτε ή να μην απαντάτε σε αλληλογραφία οποιουδήποτε τρίτου προσώπου, εκτός κι εάν και όποτε ενημερωθείτε από το Disney Channel. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σε σχέση με οποιαδήποτε αλληλογραφία που εμφανίζεται ως προερχόμενη από το Disney Channel, απευθυνθείτε στο feedback@disneychannel.co.uk.
 2. Δημοσιότητα. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους νικητές να συμμετάσχουν σε άμεσα συνδεδεμένη δημοσιότητα δίχως περαιτέρω πληρωμή ή αδειοδότηση. Συμφωνείς στο γεγονός ότι η Disney ενδέχεται να δημοσιοποιήσει το βαφτιστικό σου όνομα, το επίθετο, την ηλικία, την πόλη και ούτω καθεξής
 3. Λεπτομέρειες νικητή. Για πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα των νικητών (και, εάν ισχύει, τις νικήτριες τους συμμετοχές) στείλε ένα σφραγισμένο και θεωρημένο φάκελο στην παρακάτω διεύθυνση της Εξυπηρέτησης Πελατών με τη σημείωση “Λίστα Νικητών” και το όνομα της κλήρωσης ή του διαγωνισμού. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να επιστρέφουμε όσες συμμετοχές μας έχουν σταλεί μέσω ταχυδρομείου.
 4. Με την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό (και του γονέα ή κηδεμόνα εάν είσαι κάτω των 18) επιβεβαιώνεις (i) ότι εσύ και αυτοί είστε οι κάτοχοι της υποβληθείσας συμμετοχής, (ii) η συμμετοχή δεν αντιγράφει ή παραβιάζει σκόπιμα τω δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου ατόμου και (iii) η Disney επιτρέπεται να αναπαράγει και να χρησιμοποιεί την υποβληθείσα από εσένα συμμετοχή σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε. (συμπεριλαμβανομένων δίχως περιορισμό του Disney TV, των διαδικτυακών και διαφημιστικών καναλιών) οπουδήποτε στον κόσμο και δίχως χρονικό περιορισμό ώστε να διεξαχθεί ο διαγωνισμός και να επιλεχθούν οι νικητές (όπου ενδέχεται να περιλαμβάνονται η δημοσιοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων και της συμμετοχής σας σε δημόσια ψηφοφορία για την επιλογή των τελικών υποψηφιοτήτων ή του νικητή και των όποιων επιλαχόντων) και για οποιοδήποτε και κάθε σχετικό διαφημιστικό λόγογια την προώθηση του διαγωνισμού και της Disney
 5. Καμία αγορά δεν είναι απαραίτητη.
 6. Η απόφαση της Disney είναι οριστική και διατηρούμε το δικαίωμα να μην απαντούμε σε οποιοδήποτε θέμα.
 7. Ισχύει το δίκαιο της Αγγλίας και οποιαδήποτε διαφορά θα επιλύεται μόνο σε αγγλικά δικαστήρια.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στη διεύθυνση feedback@disneychannel.co.uk ή στείλτε το ερώτημά σας στην ταχυδρομική διεύθυνση Disney Channel Greece Marketing Team, Chiswick Park Building 12, 566 Chiswick High Road, London, W4 5AN, United Kingdom. © Disney_

Δείτε επίσης:

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον πλανήτη σε σχέση με την Ελλάδα

Η ενημέρωση στην εποχή μας περνάει σε μεγάλο βαθμό μέσα από λίγους ανθρώπους που ονομάζουμε …

Θέλω να πιστέψω στον Άγιο Πασχάλη

Ελίνα πως γίνεται;  Δεν παραείναι σύμπτωση ο Χριστός να γεννήθηκε ακριβώς τα Χριστούγεννα και να …

H μικρή προγραμματίστρια

Γύρισα ενθουσιασμένος μετά την εκπομπή με αυτά που μου είχε δείξει ο Κώστας (Καρπούζης – …

Leave a Reply

%d bloggers like this: