Breaking News
Home / Διακηρυξη αλεξαρτησιας / Περιεχομενα / Χαλκίδης Μιχάλης – βουλευτής Ν.Δ.

Χαλκίδης Μιχάλης – βουλευτής Ν.Δ.


Μιχάλης Χαλκίδης βουλευτής ΝΔ
Μιχάλης Χαλκίδης βουλευτής Ν.Δ. - φωτό "Ε"

Γεννήθηκε στη Μελίκη Ημαθίας, την 1.1.1955.

Έγγαμος με την κ. Ευμορφία Νατσούρα. Έχει έναν γιο, τον Γιώργο και μια κόρη, την Βασιλική.

Επάγγελμα: Καθηγητής Φιλολογίας.

Σπουδές: Πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Ξένες γλώσσες: Αγγλική.

Διεύθυνση: Γραφείο: Προφήτη Ηλία 15, 59100, Βέροια, Τηλ.: 2331/023327.

Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες

Στις Εκλογές του 2000 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας και επανεξελέγη στις Εκλογές του 2004 και 2007. Διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας από το 2003 ως το 2007. Είναι Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας.

Πολιτικές – κοινωνικές δραστηριότητες

Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στην Ημαθία. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική το 1991 όταν, σε ηλικία τριάντα έξι ετών, εξελέγη Πρόεδρος στη γενέτειρά του τη Μελίκη. Το 1995 εξελέγη Δήμαρχος Μελίκης και επανεξελέγη το 1999. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Ημαθίας κατά την περίοδο 1991-1994 και 1999-2000 καθώς και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας από το 1991 ως το 2000.

Στην διεύθυνση http://www.mixalisxalkidis.gr θα βρείτε πληροφορίες για τον βουλευτή που έχει το ίδιο επίθετο με εμένα.

Σύμφωνα με αυτή:

Μιχάλης Χαλκίδης
Μιχάλης Χαλκίδης - βουλευτής. Με μαλλιά. Καμία σχέση με εμένα!

Ο Μιχάλης Χαλκίδης γεννήθηκε στη Μελίκη του Νομού Ημαθίας στις 1 Ιανουαρίου του 1955.

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και έκτοτε ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία στον τομέα της εκπαίδευσης, διδάσκοντας ως φιλόλογος καθηγητής σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ημαθίας και της Πιερίας. Tο 2000 κατέβηκε στον πολιτικό στίβο της χώρας ως υποψήφιος Βουλευτής με το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στο Νομό Ημαθίας.

 • Το 1991 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική, όταν εξελέγη Πρόεδρος Κοινότητας στη γενέτειρά του τη Μελίκη και επίσης Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) του Ν. Ημαθίας (1991-1994).
 • Το 1995 εξελέγη Δήμαρχος Μελίκης.
 • Το 1999 επανεξελέγη Δήμαρχος Μελίκης και Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) του Ν. Ημαθίας (1999-2000).
 • Το 2000 εξελέγη για πρώτη φορά πρώτος Βουλευτής στο Νομό Ημαθίας.
 • Το 2004 επανεξελέγη πρώτος Βουλευτής στο Νομό Ημαθίας.
 • Το 2007 κερδίζει εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του οι οποίοι τον ανέδειξαν και πάλι πρώτο Βουλευτή του Νομού του.
 • Το 2009 στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές επανεξελέγη για τέταρτη συνεχή φορά πρώτος Βουλευτής στο Νομό Ημαθίας.
 • Το Δεκέμβρη του 2009 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς με απόφασή του ανέθεσε στο Μιχάλη Χαλκίδη καθήκοντα Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων.

Έχει επίσης διατελέσει :

 • Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΟΔΕ) του Κόμματος στην Ημαθία.
 • Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΝΕΤΑ) της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας.
 • Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας.
 • Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 • Εκπρόσωπος της Ημαθίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ)

Ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ μετείχε σε ομάδες εργασίας Ευρωπαϊκών δράσεων για την Αυτοδιοίκηση.

Ως συνδικαλιστής στον χώρο της εκπαίδευσης διετέλεσε :

 • Πρόεδρος και μέλος της Διοίκησης της ΕΛΜΕ Ημαθίας,
 • Eκπρόσωπος των καθηγητών της Ημαθίας στην ΑΔΕΔΥ και
 • Aιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας (ΠΥΣΔΕ).

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Συμμετείχε στις εξής Επιτροπές της Βουλής :

 • Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στην οποία εξακολουθεί να είναι μέλος.
 • Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ως μέλος.
 • Ειδικής Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών ως Πρόεδρος και τώρα ως μέλος.
 • Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών ως Πρόεδρος.

Έχει και ένα blog στην διεύθυνση http://mxalkidis.blogspot.com/ αλλά φαίνεται να έχει μπαγιατέψει από το 2009.   Πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα του έχει μια πραγματικά ατυχή φωτογραφία που μοιάζει σαν να μόλις βγήκε από το σολάριουμ!

μιχαήλ χαλκίδησ βολευτης νέας δημοκρατίας ημαθία

Στο ιστολόγιο “αξιολόγηση βουλευτών” διασκεδάζω με τα ακόλουθα σχόλια για τον συγκεκριμένο βουλευτή:

Χαλκίδης Μιχαήλ

11 Σχόλια προς “Χαλκίδης Μιχαήλ”

 1. Νικος λέει:
  Σεπτεμβρίου 25, 2007 στις 1:33 πμΚοροϊδευει τον κοσμο στην Ημαθια καθε φορά που ερχονται εκλογες οτι δηθεν ο Καραμανλης θα τον κάνει Υπουργο Παιδειας. Ο Καραμανλής ουτε το κυλικειο του Παιδειας δεν θα του έδεινε!
 2. trianta λέει:
  Μαρτίου 30, 2008 στις 10:20 μμστην παρουσία του στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρότασης δυσπιστίας, ήταν αξιοπρεπέστατος
 3. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:
  Ιανουαρίου 26, 2009 στις 1:21 μμΝομίζω ότι κάνεις μεγάλο λάθος αγαπητέ Νίκο.
  Ο Μιχάλης ο Χαλκίδης ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ κανενα.Μακάρι η Ημαθία να έβγαζε πάντα τέτοιους Βουλευτές.
  Το ότι τον πιστεύει ο κόσμος φαίνεται και από τους σταυρούς που παίρνει.
  Ο Καραμανλής νομίζω ότι τον αδίκησε στον τελευταίο ανασχηματισμό.Η πιθανή υπουργοποίησή του πχ στο Γεωργίας μόνον καλά θα έφερνε στον Νομό μας.
 4. Ψύχραιμος λέει:
  Απριλίου 10, 2009 στις 1:08 μμO ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΗΜΑΘΙΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
 5. petros λέει:
  Απριλίου 20, 2009 στις 3:33 μμvre mixali mou anagnorizo oti eisai apo tous kaliterous politikous tis imathias alla prepei eitelous na to paris apofasi oti pote den tha valeis ipourgiko koustoumi!!!!!!!! ego pantos sto euxomai…..
 6. GIANNHS λέει:
  Μαΐου 20, 2009 στις 8:37 πμΜΙΧΑΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
  ΕΙΣΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΕΙΣ.
 7. koukouroukou λέει:
  Σεπτεμβρίου 10, 2009 στις 5:00 μμΓια ποια ιδεολογία και ποιες αρχές και αξίες κύριε Χαλκίδη μας μιλάτε όταν εσείς ο ίδιος στις μεγάλες συγκεντρώσεις δεσμευόσασταν και τάζατε λαγούς με πατραχείλια στους δικούς σας ψηφοφόρους και ημέτερους. Η υποκρισία και το ψέμα έχουν τα όρια τους. Για αυτό μην σα φανεί παράξενο αν στις 4/10 ο δημοκρατικός λαός της Ημαθίας σας γυρίσει την πλάτη του και σας απαξιώσει στη συνείδηση του.. Πραγματικά λυπάμαι γιατί ένα κομμάτι του Ημαθιώτικου λαού σας πίστεψε και εσείς το προδώσατε.
 8. ΜΑΟ ΜΑΟ λέει:
  Σεπτεμβρίου 28, 2009 στις 5:16 μμΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ , ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΗΜΑΘΕΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ?ΓΙΑΤΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 6 ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΝΕΤ ?ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΟΗΘΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
 9. Λ.Λ λέει:
  Οκτωβρίου 1, 2009 στις 1:03 μμΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΜΑΟ ΜΑΟ…
  ΕΑΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ;;;;
  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
  ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΚΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
  Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ “ΜΟΝΟ” ΤΟΤΕ.
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΑΟ ΜΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ..
  ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ. ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ.
  ΓΙΑ’ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ (ΠΡΑΓΜΑ ΑΦΥΣΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙ) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΡΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.!!!
 10. ΙΣΑΑΚ λέει:
  Αυγούστου 7, 2010 στις 6:40 μμΑΡΕ ΚΑΙΜΕΝΕ ΚΟΣΜΑΚΙ…ΑΥΤΟΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΜΑΖΑΨΕΙΣ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟ!!!
  ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΑΠΜΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ
  ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ
  ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΓΡΟΓΗ….
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ….
  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕ�
  ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΖΑΨΕΙΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ!!!!
 11. gk λέει:
  Αυγούστου 16, 2010 στις 8:37 πμΜην αδικούμε το Χαλκίδη, δεν πλούτισε, δεν προκάλεσε. Στα άκρα όρια των ικανοτήτων του προσπάθησε όσο κανείς άλλος. Είναι διαφορετικό θέμα αν τυχόν ο κύκλος του μπορεί και να έκλεισε. Εντούτοις, σαν δεις ποιος έρχεται τρεχάτος με νταούλια από το σούπερ μάρκετ να γίνει χαλίφης στο ημαθιακό προσκήνιο, απελπίζεσαι απελπισία μαύρη

 

http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%AE%CE%BB/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: