Warning: Use of undefined constant _COOKIE - assumed '_COOKIE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wwimxqws/public_html/greekinter.net_new/wp-content/themes/sahifa/framework/functions/theme-functions.php on line 1684
Organo Gold τιμή, τρόποι πληρωμής, τι είναι και γιατί είναι (και αυτό) απάτη
Breaking News
Home / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / Organo Gold τιμή, τρόποι πληρωμής, τι είναι και γιατί είναι (και αυτό) απάτη

Δείτε επίσης:

Ο κβαντικός αναλυτής του κώλου

Και από το πουθενά ένα πρωί χτυπάει το κινητό και μου προσφέρουν “δωρεάν εξέταση”.  Και …

“Δωρεάν” διαφήμιση από το Facebook. Κόλπα boostικα

Έχουμε μια σελίδα με έναν καλό άνθρωπο στην Κρήτη, το Tsitato.  Βασικά ο Νίκος τα …

Αναξιοπιστία και διαδίκτυο: εσείς φταίτε!

“Στο άρθρο 230, παραγρ. Ζ του Γενικού Κανονισμού Λιμένων (ΦΕΚ 912/11-10-99) ορίζεται ότι: « Απαγορεύεται η κυκλοφορία …

31 comments

 1. I am really glad that there are out there people
  like you … that WITHOUT proof
  and NOT BEEN inside a company
  they say soooo many bad things …
  I am making more money
  because people ARE NOT IDIOTS !!!!!!!!!!

  thank you so much
  anonymous guy !!

 2. YOU ARE EXTREMELY FUNNY SIR
  ALLOW ME TO SAY THAT
  HA HA HA HA HA HA HA HA HA

 3. Το γεγονός οτι στην μόνο Ελλάδα συμβαίνουν αυτά που διαβάζω παραπάνω, ενώ στο εξωτερικό είναι πετυχημένες και νόμιμες επιχειρήσεις (οι περισσότερες απο αυτές – μιλάμε για μεγάλες εταιρίες πολλών ετών στο χώρο – AmWay, Herbalife, Avon, Oriflame, DXN, LR, κλπ) δε σας λέει κάτι;

  Δείτε λίγο και τις συνεργασίες, τις πιστοποιήσεις και τα βραβεία που έχουν πολλές απο αυτές. ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ κι αφαιρέστε τον αρνητισμό.

  Οτι άλλες ζητάνε όποια χρήματα (για προϊόντα πάντα, οι σοβαρές) κι άλλες όχι (η Oriflame δε ζητά) ειναι καθαρά η πολιτική της επιχείρησης, αν δε θες δε πας, απλά.

  Έτσι παίρνεις ένα δικαίωμα για έναρξη συνεργασίας – επιχειρηματικότητας.

  Τώρα εάν θα γίνεις πλούσιος; Αυτό είναι μιά υποσχεση που δε θα π΄ρεπει να δίνεται και είναι καθαρά πλύση εγκεφάλου. Αλλά εάν θα ασχοληθείς με κάτι που επέλεξες και σου αρέσει θα έχεις ένα κάποιο εισόδημα τουλάχιστον βοηθητικό.

  Το να κάθεσε και να μοιρολογείς είναι καλύτερο; Δε νομίζω. Αν δε βρείς κάτι να σε καλύπτει φυσικά και δε το κάνεις. Είναι μια απόφαση, δεν πας να δώσεις τα λεφτά και μετά κάνεις το σταυρό σου… και έχει ο Θεός, δουλεύεις, όσο μπορείς.

  Τα: Ο ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ! ΚΛΕΦΤΕΣ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΚΛΠ ΚΛΠ είναι περιττά.

  Να σας πώ κάτι: στη Χ επιχείρηση franchise αποτυγχάνει ο Ψ… μετά λέει: ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ, κλπ, κλπ.

  Προσέχτε τι λέτε, επηρεάζετε κόσμο που δεν πρέπει, δημιουργείτε αρνητισμό και κόβετε την ορμή κάποιου που του αρέσει αυτό και πιθανά θα πετύχενε, έστω ως ένα κάποιο βάθμο, αλλά τουλάχιστον δε θα καθόταν σπίτι μη μπορώντας να πληρώσει το δάνειο του, ή στις καφετέριες με τράκα τσιγάρο, άνεργος και απογοητεμένος που δεν βρίσκει δουλειά κι είναι άφραγκος.

  Αφήστε να κρίνει μόνος του διαβάζοντας άρθρα και ψάχνοντας εμπεριστατομένα, πολύ, στο διαδύκτιοκαι οπουδήποτε αλλού.

  Εξάλου είναι τόσο μικρά τα ποσά που θα κληθεί κάποιος να δώσει (εφόσον πάντα εαν το θέλει και το έχει σκεφτεί και ψάξει) που δεν θα του κάνει κακό. ΠΟΤΕ δεν πρέπει να το βλέπει κάποιος σαν την ευκαιρία για μια ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΑΖΑ, θέλει δουλειά για να βγάλεις κάτι τι.

  Αυτά είχα να πώ, ήρεμα κι ευγενικά.

  Οσον αφορά εμένα, ποτέ δεν το είχα σκεφτεί και ψάξει. Τώρα ήρθαν τα ζόρια όμως, χοντρά ζόρια! Δουλεύω αλλά δε βγαίνει με τίποτα, και για δεύτερη δουλειά … ναι ακριβώς ΤΙΠΟΤΑ. Οπότε το Νοέμβριο του 2012 διάλεξα μια εταιρία που μου ταίριαζε και μπήκα. Μέχρι τώρα ένα έξτρα εισόδημα βγαίνει, στο μέλλον μπορεί να είναι παραπάνω μπορεί και παρακάτω. Δε σας το παίζω πλούσιος, αλλά είμαι πολύ καλύτερα, και ψυχολογικά από πριν.

  Αυτά που σας είπα είναι η πάσα αλήθεια και με κάθε ειλικρίνια.

  Δε θα μπορούσα να μη σας πω και το site μου για όποιον ενδιαφέρεται:
  http://www.drinklife.gr

  Ευχαριστώ,

  • Ευχαριστώ για την λεπτομερή και νομίζω ειλικρινή απάντηση. Σπάνιος συνδυασμός σε αυτόν τον χώρο!

   “Δε σας το παίζω πλούσιος, αλλά είμαι πολύ καλύτερα, και ψυχολογικά από πριν.” Νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίληψη που έχω διαβάσει στο θέμα. Κανείς δεν γίνεται πλούσιος με αυτά τα πράγματα και ίσως δεν βγάζεις καν όσα βάζεις (σε χρήμα, κόπο, χρόνο…δεν τα μετράει κανείς, πόσο μάλλον αντικειμενικά). Αλλά αν σε βοηθάει ψυχολογικά πάσο βέβαια.

   Μόνη μου ένσταση, είναι ότι στην δικιά μου πολύχρονη εμπειρία, εσύ που τα λες έτσι τώρα, σε 2-3 χρόνια θα είσαι φανατικά εναντίον του χρόνου που σπατάλησες σε αυτό το πράγμα. Εδώ θα είμαστε να το δούμε και αυτό. (Αν και οι περισσότεροι απλά προσπαθούν να το ξεχάσουν ή να μαζέψουν την χασούρα τους.)

   Επίσης μην υποτιμάς ότι επειδή ακριβώς είναι “πυραμίδες” και με την έννοια του μη διαφανούς management, όταν (και γίνεται συστηματικά σε αυτές τις εταιρείες) βαρέσουν κανόνι, μπορεί εσύ που έβγαζες κάτι ψιλά κάθε τόσο να βρεθείς αρκετά μείον στο ταμείο.

   Πάλι, ιστορικά τα δεδομένα με δικαιώνουν σε τέτοιες περιλήψεις. Αν το drinklife είναι διαφορετικό ή όχι, η πορεία θα το δείξει βέβαια. Αυτό που μπορώ και πρέπει να γράφω εγώ είναι ότι αυτά που λέτε περί γανόδερμα κλπ είναι τουλάχιστον παραπλανητικά.

   • Σ’ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πάντα η ειλικρίνια στο τέλος κερδίζει, θεωρώ.

    Επειδή έχω τρέλα με το ψάξιμο σε προκαλώ να ψάξεις λίγο παραπάνω για το ganoderma / reishi κι αν θες να αντιπαραβάλουμε εμπεριστατομένες απόψεις και μελέτες.

    Επίσης δεν έχω δαπανήσει λεφτά. Δεν μου ζητάει κανείς λεφτά υποχρεωτικά. Μιλάω, όπως “διαφημίζεις” καθημερινά το οτιδήποτε, παραγγέλνω, τα δίνω σε πελάτες (σημείωστε οτι είναι προϊόντα με ΕΟΦ) και η εταιρία μου δίνει τα μπόνους.

    Τώρα εάν θέλει κάποιος να γραφτεί, καλώς να έρθει.

    Δε ξέρω, είναι εταιρία 20ετών, είναι της ανατολής και μάλλον για αυτο δεν έχουν πολλές φανφάρες. Είναι πιο χαλαροί. Πες οτι έχεις ένα eshop (free site http://www.drinklife.dxnnet.com) και σε πληρώνει βαθμιαία ανοδικά (αθροίζονται πάντα οι παραγγελίες και φτάνεις σε υψηλά ποσοστά χωρίς αυτα να μηδενίζονται).

    Όπως μπορεί να είδες έχουμε π.χ. και σπιρουλίνα (με ΕΟΦ). Οι τιμές μας είναι καλές.

    Δόξα το Θεό ο κόσμος ανταποκρίνεται και έτσι βγαίνει ένα εισόδημα.

    Να ‘σαι καλά πάντως για το βήμα που προσφέρεις στην ιστοσελίδα σου.

    Σ’ ευχαριστώ,
    Σιγάλας Φ.

    • απιστευτοι μερικοι τυποι πραγματικα…για ονομα του θεου ενημερωθητε περι του θεματος λιγο…η πυραμιδα ειναι παρανομοι και διωκετε ποινικα!οι εταιριες αυτες δεν ειναι πυραμιδες.εκτως αν εννοειτε πυραμιδα αυτο που ζουμε καθημερινα.δουλευω για τον εργοδοτη μου και αυτος δουλευει για τους πελατες του κτλ.στις παρανομες πυραμιδες βαζεις χρηματα ΜΙΑ φορα και στο τελος οι τελευταιοι την πατανε γιατι δεν εχει αλλα λεφτα ο πατος,σε ολες αλλες τις εταιριες εχει να κανει με αγοραπωλησιες και διαφερουν τα ποσοστα κερδους.η μονη εταιρια που εχει πολυ μεγαλο ποσοστο κερδους αυτην την στιγμη ειναι η organo gold.και μιλαμε για μεγαλα κερδοι.εχει σχεση με καφε που φυσικα πινουμε ολοι αρα και η αγοραπωλησια ειναι τοαχιστον μηνιαια σιγουρα,αρα υπαρχουν και χρηματα παντα μεσα στο συστημα.φυσικα και δεν σου χαριζονται,πρεπει να δουλεψεις γιαυτο σκληρα,αλλα τουλαχιστον ειναι απο τις μονες δουλειες που θα εργαστεις πολυ και μπορει να σου φερει πολλα.αλλιως κατσε και δουλευε ΟΛΟΙ σου την ζωη για να ξεχρεωνεις και για να μην παρεις ποτε; συνταξη!!!!στην ζωη υπαρχουν επιλογες.οποιος τολμα και ψαχνει τουλαχιστον προσπαθει,οι αλλοι καθονται και κλαιγονται.φιλικα

     • Για να το κάνουμε πιο λιανό το θέμα: ΕΣΕΙΣ έχετε βγάλει λεφτά από αυτή την εταιρεία; Ξέρετε από πρώτο χέρι κάποιον που ΣΙΓΟΥΡΑ να έχει βγάλει καλά λεφτά (που να άξιζαν τον χρόνο που επένδυσε) από την Organo;

    • Για το επιχειρηματικό σκέλος, πάσο. Πράγματι υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα συμπληρώματα διατροφής, φαντάζομαι μπορείς κάπως να βγάλεις λεφτά.

     Για τις “θεραπευτικές” ικανότητες όμως και το γανόδερμα, λυπάμαι, δεν χαρίζομαι σε κανέναν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ούτε καν ενδείξεις της προκοπής ότι θεραπεύει οτιδήποτε.

 4. Egw pragmatika thelw na euxaristisw ton kurio pou egrapse auto to arthro.Euxaristoume pou mas anoigete ta matia.Mpravo sas.Sugxaritiria.Giati dustuxws o perissoteros kosmos einai eukolopistos .Na eiste kala k pali.

  • Αλέξης Χαλκίδης, ενυπόγραφα γράφω. Ευχαριστώ πολύ. Αν κρίνω από το βιτριόλι που ρίχνουν άλλοι στα σχόλια, μάλλον χτύπησα πράγματι φλέβα! Παίρνω θάρρος από το σχόλιό σας να συνεχίσω τον αγώνα κατά της απατεωνιάς, όπου κι αν κρύβεται αυτή!

 5. Κωνσταντινος

  Συγγνώμη που θα στο πω φιλε αρθογραφε μα αυτά που περιγράφεις είναι παραπλανητικά ανακριβή αόριστα χωρίς επιχειρήματα και ενδείξεις νομίζεις σου φαίνεται και πιστεύεις πως μπορεις να εκφράζεις σωστη αποψη για ένα θέμα που ούτε καν έχεις καταλάβει περί τίνος προκειτε λυπαμαι που άτομα σαν και εσένα λένε συνέχεια για πυραμίδες όταν καν δεν γνωρίζουν τον πραγματικό ορισμό της και φυσικά ότι πολλές φορές δουλεύουν σε μια κανονική πυραμίδα άσε καποιους ανθρωπους επιχειρηματίες εφοπλιστές εργαζόμενους και αυτοαπασοχουλενους να είναι σε αυτη την εταιρεια και να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να έχουν έναν άσχετο σαν και εσένα ( με όλο το σεβασμό) περί του θέματος να ενημερώνει και να επηρεάζει τους γνωστούς τους αρνητικά και πάνω απο ολα να τους γεμίζει φόβο και ανυσηχια.

  • Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι όλοι εσείς που υποστηρίζετε την συγκεκριμένη εταιρεία δεν παραθέτετε ποτέ αντεπιχειρήματα. Έστω και ένα αόριστο “εγώ πάντως έχω βγάλει καλά λεφτά από αυτή την υπόθεση” θα μου αρκούσε…

 6. Φιλτατε, δε θα επιμεινω αλλο στο να σου το αποδειξω (κι οχι χαριστώ), θα σου παραθεσω τοσα link (επιστημονικα) που θα χρειαστει να αναθεωρήσεις δημοσια τη γνωμη σου. Σε παρακαλω απλά … be open minded, και μην αρνησε πραγματικα γεγονοτα. Εγω σου ειπα α αντιπαραβαλουμε δεδομενα κι εσυ εμενεις στην αβασιμη κι αναποδεικτη αρνητικοτητα σου.
  Να σαι παντα καλα.

 7. Επιλεγεις να διαβασεις τις γενικοτητες και να βγαζεις “μπιμπικια”. Υπαρχει και πεδίο με τις επιστημονικες αποψεις στο http://www.drinklife.gr και δεν ξερω για ποιο λογο δεν το αναφερεις, οπως υπάρχει και το Wikipedia (με αναφορες σε βιβλιογραφια) οπως υπαρχει και το http://www.pubmed.gov (επισημες ιατρικες δημοσιευσεις) για το ganoderma απο πανεπιστημια και ιατρικες μελετες in vivo & in vitro. Οπως επισης αρθρα για το ganoderma υπαρχουν και στο site science direct και στο elsevier. Γνωριζουμε ολοι οτι ειναι 1000% αποδεκτα site και τα χρησιμοποιουσαμε για βιβλιογραφία σε ολα τα Πανεπιστήμια.Επισης υπάρχουν και ανεξαρτητα ερευνητικα κεντρα που εχουν μελετες αλλα ας μην τα αναφερουμε ολα. Εαν θες να απορριψεις κατι επειδη σου εχει κατσει στραβα το κανεις αβλεπη , το κανεις πολυ ανετα χωρις να αναφερεις κατι συγκεκριμενο, εαν ομως θες να κανεις κατι σωστά το ψαχνεις κι οχι μονο εκει που πιθανόν για τους δικούς σου λογους σε συμφερει, επειδη μπορει να αποδειχθεί οτι ειναι οντως αληθινο.

  Να ‘σαι καλα και να ερευνας τα πάντα.

 8. Ολα αυτα που γραφω δεν ειναι τιποτα δικο μου. Δεν τα δημιούργησα, τα ανακαλυψα απο αλλους και πηγες. Μπορεις να γράψεις οτι θες αλλα σε τι βασίζεσαι; Εγω παραθετω μελετες. Δεν ειπε κανεις οτι το ganoderma ειναι φαρμακευτικο προϊόν, οτι ειναι φαρμακο, ειναι τροφη οπως ειναι πχ και η μπανάνα που ειναι πλουσια σε κάλιο, ολοι την τρώνε και κανεις δε περιμενει απο μια φαρμακευτικη εταιρια να πάρει το κάλιο και να το βαλει σε σκεύασμα πρωτα! Εσυ εισαι υπερ των φαρμακων, εγω θεωρω οτι οι τροφες ειναι το φαρμακο, είμαστε ότι τρωμε. Υπάρχουν και οι λεγομενες υπερτροφες, που ειναι υπερ πλουσιες σε πολλα και σημαντικα στοιχεια, οταν λενε οτι κανουν καλο “εκει κι εκει…” εννοειτε οτι λενε για τα συστατικα τους (!) κι οχι οτι το ιδιο το superfood θα παει πχ στην χοληστερινη και θα βοηθησει στη μειωση της!!! Ετσι οποτε τα συστατικα των Χ μανιταριών θα βοηθήσουν στην αντιμετωπιση του Χ προβληματος. Αντε να τα βαλουμε και με το ιπποφαες, και με το akai berry, και με τα γκοντζι berries ,και με ολα, και να υποστηριζουμε μονο τα φαρμακευτικα προϊόντα. Ποτε εχει γινει ανακληση τροφιμου (οχι χαλασμενης τροφης)? Θυμισου τωρα ποοοσα φαρμακα εχουν βγει οτι αντί για καλο κανουν κακο (μεχρι και τερατογεννεσεις και θανατους κλπ κλπ)! Η τροφη φιλε μου ειναι το καλυτερο φάρμακο και το σωμα ο καλυτερος γιατρός. Γινε και μεινε πιστος σε αυτο καθως και σε αλλες εναλλακτικες θεραπειες (που σιγα σιγα γίνονται αποδεκτες, βλ. βελονισμός), μουσικοθεραπεια κλπ, παντα παραλληλα με την συμβατική ιατρικη και θα εισαι πολυ καλυτερα. Τωρα εαν απορριπτεις το http://www.pubmed.gov και την υπολοιπη βιβλιογραφια ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Άσε τα mlm απ’ εξω, έτυχε να ασχοληθηκαν καποιες εταιριες mlm με το ganoderma και πρεπει σώνει και καλα να βγαλουμε και το γανοδερμα σκάρτο επειδη μπορει να είναι η εταιρία. Το προιον σα προιον (ganoderma, cordyceps κλπ) το πουλάνε και καταστηματα σε ολο το κόσμο.

  Να εισαι παντα καλα.

  • Ναι, αφού ασχολήθηκα λίγη ώρα παρατήρησα ότι πράγματι, απλά ανακυκλώνεις τις ίδιες αρλούμπες που γράφουν όλοι οι μεταπωλητές της Organo Gold στα (γενικά χάλια) site τους.

   Παρόλα αυτά, λόγω της ευγένειας που σε διακρίνει στα σχόλιά σου, καλοπροαίρετα έκατσα και έκανα την λεπτομερή κριτική που υποσχέθηκα. Εδώ http://iatrointer.net/?p=1028 .

   Αν το ζητούμενο είναι να βοηθήσουμε πραγματικά ανθρώπους να βελτιώσουν τις ζωές τους, το copy-paste χωρίς κριτική σκέψη, σπάνια είναι η λύση….

 9. Δε λυπαμαι που ασχολειθηκα λιγο παραπανω να σου δωσω να καταλαβεις οτι μπορει να υπαρχει βοήθεια απο τη φυση, απο τις τροφές, λυπαμαι τελικα που γραφεις ανυποστατα πραγματα με ανεκδιήγητα site για πηγες τις οποιες χαρακτηριζεις και παρουσιάζεις ως …”να αυτο ειναι δειτε το”. Ως σωστός δημαγωγός κι οχι επιμορφωτης δεν παραθετεις γεγονοτα απλα κατακρινεις με αρνητισμο καθως “τιμωρεις” ως αλλος Νερων απο το βημα σκυ οτι δε σ’αρεσει.
  Φιλε μου, όσον αφορα εμενα, διαβαζω υπερβολικα πολυ, τα παντα, ψάχνω συνεχως και αναθεωρω επίσης, σε παροτρυνω να ακολουθησεις το ιδιο. Μελετησε μελετησας εμιλησαν κι αποδειξας το λεγομενον.

  Θα κλείσω με το ειμαστε οτι τρωμε και οι τροφες ειναι “φαρμακο” καθως και το ούσων φύσιες ιητροί του Ιπποκράτη

  Να είσαι παντα καλα

 10. DontBuyOrganoGoldGreece

  http://worldobserveronline.com/2013/10/04/man-lives-without-money

  Εσείς της Organogold δεν είστε παρά εγκληματίες στα όρια της νομιμότητας. Ένα είδος direct marketing τελείως αθέμιτο για την αγορά. Το μάρκετινγκ είναι για έχεις το πελάτη ευχαριστημένο – Σε υπηρεσίες και σε προϊόν. Το σωστό μάρκετινγκ προϋπάρχει ακόμα και του προϊόντος… όχι με σκοπό να τον ξεγελάσεις. Είναι ντροπή που κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν από αυτό…

  For the guy in the first comment that said there is no proof, there is always Α proof….
  No matter how deep you want to barry it… like putting to many sites for your customers in the google search.. So F u!!! Dont take it wrong Forever u!!
  .

 11. Τίνα Βουτσινά

  Γράφε ανθρωπέ μου μπας και ξυπνήσουν οι κοιμώμενοι….

  Ηρθε στα χέρια μου και μένα ένα σακουλάκι καφέ από μια ξαδέρφη του συζύγου μου που ασχολείται φανατικά!!!!( η κοπέλα δυστυχώς μπούφος ολκής)….

  —συσκευάζεται και παρασκευάζεται στην Μαλαισία αποκλειστικά!!!! ΓΙΑΤΙ????

  –έρχεται στην Ελλάδα χωρίς κανέναν έλεγχο ποιότητας και χωρίς πιστοποιήση απο κάποιο ευρωπαικό φορέα!!!! Εχει πιστοποιήση Halal(!!!) κατάλληλο λαι για Μουσουλμάνους….Εδώ γελάνε!!!!

  —τα συστατικά του προιόντος …. συντηρητικάααα στο τετράγωνο>αγνό προιόν

  Το clue της ιστορίας…. Γραφτείτε για το ευτελές ποσό των 260 ευρώ!!!!!!! και τα λέμε!

  Γιατί κύριοι της ORGANO GOLD σας ενοχλούν οι ταμπέλες ΠΥΡΑΜΙΔΑ ???? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ????
  Βγάζετε λέφτα από τα ΚΟΡΟΙΔΑ που γραφονται πιστεύοντας τα ωραία ψέμματά ΣΑΣ!!!

  Ευτυχώς που το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ θα μας σώσει…..

  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

 12. Dimitris tzavaras

  Που ειστε μπεταρισμενα μυαλά τωρα μετα απο ενα χρόνο !!!!εμεις συνεχίζουμε να είμαστε στην ευλογημένη εταιρία Organo gold να βοηθάμε με υγεία στον οργανισμό κ την τσέπη!! Αυτούς που βλέπουν μέλλον κ έχουν ονειρα!!!ΕΣΕΙΣ υπαρχετε ακομα στον μικρόκοσμο σας;;;;

  • Χαρακτηριστικό παράδειγμα MLMίας το σχόλιό σας. Κατ’αρχάς το άρθρο γράφτηκε όταν γράφτηκε, τι θα θέλατε να κάνω, να το κατεβάσω; Δεύτερον δεν παραθέτετε κάποιο αντεπιχείρημα. Α, και τρίτο, ναι διεκδικώ το δικαίωμα να υπάρχω στον μικρόκοσμό μου… ; )

 13. Είναι εύκολο να ακυρώνουμε τα πάντα, (βάζοντας τα στο ίδιο τσουβάλι!!!
  Αλλά αν μια πυραμίδα ήταν απάτη, δεν σημαίνει πως ο κλάδος είναι απάτη, όπως και αν ένας έμπορος με την κλασσική έννοια είναι απατεώνας δεν μπορούμε να πούμε ότι ο κλάδος του εμπορίου είναι απάτη!
  Σαφώς κάποιος πρέπει να προσέχει τις επιλογές του.
  Αλλά υπάρχουν εταιρείες που λειτουργούν παγκοσμίως πάνω από 30 χρόνια και ορισμένες και 60 χρόνια (αυτές είναι απάτη;)
  Η γνώμη μου είναι ότι είναι ένα νέο σύστημα marketing ( διακίνηση προϊόντων ή υπηρεσιών στην αγορά με ανεξάρτητους αντιπροσώπους που κερδίζουν τα χρήματα που θα καταναλώνονταν στην διαφήμιση)
  Αν τελικά κάποιος δεν τα καταφέρει, δεν σημαίνει ότι η εταιρεία ή ο κλάδος είναι απάτη.
  Μπορεί το προϊόν που διακινεί η εταιρεία που επέλεξε να είναι υπερτιμημένο ή μη συμβατό με την περιοχή που θέλει να δουλέψει.
  Δηλαδή όταν ένα προϊόν φτιάχτηκε με μια νοοτροπία (πχ στην Αμερική για Αμερικάνους πελάτες) και διακινείτε σε όλο το κόσμο, είναι λογικό να μην έχει την ίδια ανταπόκριση σε όλες τις χώρες (π.χ. αν κάτι έχει λογική τιμή στην Αμερική στην Ελλάδα είναι ακριβό)
  Αλλά επειδή υπάρχουν και εταιρείες και προϊόντα συμβατά με την αγορά μας, που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, καλό θα ήταν να μην ήταν τόσο κατηγορηματική και ακυρωτική η ενημέρωση που γίνετε.
  Προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που για πάνω από 20 χρόνια εργάζονται σε μια εταιρεία και έτσι κερδίζουν την ζωή τους. Η εταιρεία τους δεν τους κορόϊδεψε ή δεν τους έφαγε τα χρήματά τους.

  Οφείλουμε να σεβόμαστε την επιλογή τους χωρίς να χαρακτηρίζουμε, (ειδικά αν δεν γνωρίζουμε συγκεκριμένα την εταιρεία, τα προϊόντα της και το οικονομικό πλάνο της)
  άνθρωποι θα είχαν καταγράψει μια επιτυχία στο σύστημα που επέλεξαν και θα είχαν το εισόδημα που στόχευαν.
  Προσωπικά πιστεύω (και το έχω συζητήσει με αρκετούς οικονομολόγους) ότι : αν αυτοί που σήμερα διατηρούν το εισόδημά τους (έστω και μειωμένο) αντί να ψωνίζουν από το super market & την Procter & Gable ;ή την Nestle και άλλες πολυεθνικές εταιρείες , ψώνιζαν από φίλους τους ή συγγενείς τους μέσω δικτύων κατανάλωσης, θα βοηθούσαν την οικονομία και τον εαυτό τους! (πολλοί δεν τα κατάφεραν στην Ελλάδα, γιατί συνάντησαν προκατάληψη η οποία δημιούργησε μεγαλύτερη αποτυχία κ.ο.κ, σε άλλες χώρες το 1/3 του πληθυσμού συμπληρώνει το εισόδημά του από εταιρείες δικτύου )
  Μακάρι να καταλάβαιναν οι περισσότεροι ότι αν είχαν περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό τους τότε και αυτοί αλλά και οι γύρω τους θα ζούσαν πραγματική ζωή με αυτό που τους προσφέρετε από το ΜΛΜ

  …δυστυχώς εξαιτίας των ανθρώπων αυτών που δεν εμπιστεύονται ούτε τον αδερφό τους στην κοινωνία που ζούμε , χωρίς να το καταλαβαίνουν σταματάνε και την ευτυχία των γύρων τους…πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό για να δεις αυτά..αλλά ενώ όλοι λένε ότι έχουν ανοιχτό μυαλό δυστυχώς μετράνε στα δάχτυλα αυτοί που το έχουν πραγματικά…γι αυτό και λίγοι πετυχαίνουν στη ζωή δυστυχώς και πάλι..

  • “σε άλλες χώρες το 1/3 του πληθυσμού συμπληρώνει το εισόδημά του από εταιρείες δικτύου” ??@! Αλήθεια; Σε ποιες χώρες γίνεται αυτό το θαύμα;

   Το κείμενό σας διακρίνεται από χαρακτηριστικά όσων κινούνται στον χώρο. Δηλαδή φαίνεται μετριοπαθές και “η φωνή της λογικής”. Αλλά δεν είναι!

   Επίσης σας προδίδει ο επίλογος, copy -paste από πολλά σεμινάρια και βοηθήματα του χώρου….

 14. Eσύ ο έξυπνος που γράφεις όλες αυτές τις αρλούμπες έλα να σου δείξω πως βγάζω 10000€ το μήνα

 15. Διαβάστε ένα σχόλιο που πήρα απ’ το ebay ψάχνοντας για τιμές.
  This is a part of a pyramid scheme. It is very unhealthy.

  In fact, a study by the University of Pittsburgh showed that prolonged use of Ganoderma could actually cause health complications, like blood thinning and liver problems, as well as short term problems like nose bleeds,
  dizziness, and upset stomach.

  I am so sorry to see this “healthy” coffee using unhealthy ingredients in the latte and mocha. One of the ingredients is sodium aluminum sulfate. This ingredient is called a mutagen, meaning it snips and mutates the DNA in the mitochondria of the cell. This is the same result that ganoderma is proported to counteract with it’s antioxidant properties. Further more mono and digycerides are fatty acids that on a cellular level get imbeddeded into the cell membrane causing a variety of health concerns including interference with estrogen receptors and increased risk of diabetes. These are one of the most unhealthy additives available.

%d bloggers like this: