Νέο λειτουργικό iPhone. Ευκαιρία να μάθετε τι κουτόχορτο σας σέρβιραν πριν

Όταν βγαίνει νέα βερσιόν iOs είναι μεταξύ άλλων ευκαιρία να μάθετε και επίσημα εσείς που υποστηρίζετε την Apple, πόσο τερατώδη ψέματα σας έλεγαν για το προηγούμενο iOS. Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε ότι
mary-cassatt-the-childs-bath_b1. Το 8 ήταν τεράστιο σε βαθμό ηλιθιότητας, σχεδόν 5GB λειτουργικό έναντι 1.5 το καινούργιο.
2. Παραδέχονται τα άπειρα προβλήματα με την δικτύωση (και πάνε πίσω στο παλιό σύστημα του 7) Αν αργούσε να συνδεθεί σε Wifi, δεν έβλεπε καν κάποια δίκτυα και γενικά ήταν ηλίθιο το iPhone σας, ε, είστε εσείς ακόμα πιο ηλίθιοι που το υπομένετε για πάνω από έναν χρόνο έτσι.
3. Εβαλαν low power mode γιατί για κάποιον ηλίθιο λόγο τόσο καιρό δεν είχαν. Βέβαια δεν δουλεύει και πολλοί λένε ότι είναι χειρότερα τα πράγματα τώρα με το 9, αλλά δεν πειράζει βόδια της Apple…χάψτε το.
4. Επιτέλους αντιγράφουν το Google Now για προτάσεις. (ΟΚ, είναι αιώνες μακριά ακόμα, αλλά καλό είναι να αντιγράφουν έτσι χυδαία τους άλλους μπας και βελτιωθούν.) Παρομοίως η Siri βελτιώνεται. Λίγο και ανεπαρκώς και στα Ελληνικά δεν κάνει τίποτα βέβαια. (Ενώ η Google καταλαβαίνει εδώ και καιρό φωνητικές αναζητήσεις στα Ελληνικά μια χαρά.)
5. Multitasking. ΟΚ γκαβό και κουτσό, αλλά είναι αστείο επειδή τόσα χρόνια έλεγαν ότι δεν το χρειάζονται οι χρήστες. Όπως δεν χρειάζονταν το copy -paste…. που τελικά έβαλαν κλπ κλπ.
6. Apple News αντίγραφο του Flipboard και σιγά τα ωά.
7. Άλλα πληκτρολόγια. Wow! Επανάσταση ρε παιδιά, πως το σκεφτήκατε αυτό; Δεν είναι το καλύτερο στο σύμπαν το δικό σας;
peter-lowe-diagonal-grey-relief_b8. Streaming. Επειδή η Apple σας έχει γραμμένους βέβαια, κάποια στιγμή το έκοψε. Θα ήταν deal με εταιρεία ή κάτι που σκεφτόταν να κάνει για να σας χρεώσει μάλλον. Ε, άλλαξε γνώμη, οπότε αφήνει όλα τα θύματά της να ξανακάνουν streaming από την συσκευή τους στο σπίτι τους. (Στο μεταξύ στο Android εμείς κάνουμε και live streaming ότι παίζουμε στο YouTube…)
9. Προβλήματα ασφαλείας και τρύπες που βουλώνονται. Κλασσικά η Apple κάνει την στρουθοκάμηλο με τα άπειρα προβλήματα ασφαλείας της και το γεγονός ότι διαρκώς πατώνει σε σχετικές μετρήσεις. Ε, τώρα παραδέχονται το lockscreen πρόβλημα και ένα σωρό άλλα. Αναδρομικά.

Έχει ένα σωρό κουλά το iOS9. Άλλα δεν δουλεύουν, άλλα θα τα ξαναλλάξουν γιατί είναι βλακείες. Δεν ανησυχούν καθόλου βέβαια γιατί ξέρουν ότι τα ζώα που αγοράζουν iPhone θα το υποστούν αγόγγυστα. Και στο iOs10 θα τα παραδεχτούν και επίσημα.

2 comments

 1. Ευχαριστώ Για τα Πολυ χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα θέματα σας!
  Ωστόσο λείπουν οι ημερομηνίες δημοσίευσης
  Εάν ειναι παράλειψη πιστεύω να συμφωνήσετε και να το διορθώσετε
  Εάν ειναι πολιτική σας, τότε θα πρέπει να δω αν εχω χρονο διαθέσιμο για να διαβάζω θέματα προηγούμενων ετών

  Ευχαριστώ για τον χρονο σας,

  1. πράγματι, με την μετακόμιση μπλέξαν κάπως λεπτομέρειες όπως…οι ημερομηνίες της αρχικής ανάρτησης. Το συγκεκριμένο ήταν αρχές καλοκαιριού 2016 αν θυμάμαι καλά.

   Τώρα το “στρώνω” αυτό εδώ το site σαν εμφάνιση, χρηστικότητα. Μπορείτε από το “search”, με tags ή από τις κατηγορίες (τις άφησα χύμα όλες!) να ψάξετε συναφή θέματα. Επίσης του είπα να βγάζει σχετιζόμενα δίπλα και όταν πάτε κάτω κάτω, εκεί κάτω δεξιά προτείνει και 2-3 ακόμα ίσως σχετικά.

Comments are closed.