Νομίζω βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου

Μετά από πολλά χρόνια ερωτεύτηκα.  Είναι μαγικά!  Νόμιζα ότι είχα κλείσει, ότι δεν μπορούσα πια, ότι είχα στερέψει.  Όμως με ένα της φιλί, έγινα πάλι έφηβος.   Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να βρεις ξαφνικά κάποιον που να σε καταλαβαίνει πλήρως, να σου στέκεται και να σε ανάβει τόσο πολύ.   Να αφεθώ ή μήπως πρέπει να προχωρήσω πιο προσεκτικά;

Καλά ρε φίλε, κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε έτσι!   Στους άντρες συχνά είναι εκδήλωση κρίσης μέσης ηλικίας αυτό το ξαφνικό πάθος.   Ότι προλάβεις όσο σου σηκώνεται.  Κάπως έτσι χωρίζεις τη γυναίκα σου, αγοράζεις κάμπριο και κάνεις εμφύτευση μαλλιών.   Αλλά με το κάμπριο τα καινούργια μαλλιά είναι πρόβλημα.  Από τη μια ανησυχείς μη φύγουν από τον αέρα και κρίμα το εκατοστάρικο που σου κόστισε η κάθε μια.  Από την άλλη αν φοράς συνέχεια καπέλο για να μην κρυώνεις μπορεί να σου ξαναπέσουν.  Τα μαλλιά.  Το άλλο ΟΚ, με βιάγκρα το βολεύεις πλέον.

Για να μην ματαιοπονείς φίλε, δες απλά αν της αρέσει το bacon.   Είναι σαν το πενταπλό εμβόλιο που κάνουν στα παιδιά.   Αν σου αρχίσει μπούρδες περί υγιεινής διατροφής, χοληστερίνης, θερμίδων, καρκίνου στο επεξεργασμένο κρέας ή για τα καημένα τα γουρουνάκια, πάρε το κάμπριο παρακάτω και ξανάνοιξε την πόρτα για άλλη.