Ολιστικά μπλοκαρισμένη

αυτό που όταν έχω πονόλαιμο είμαι μπλοκαρισμένη και στο γράψιμο πως να μεταφράζεται ψυχολογικώς; Διακρίνω μια ολιστική αντίδραση στον τομέα της επικοινωνίας μου

Νατάσα μου κακώς ανησυχείς.   Πάρε ένα Vicks με Vapor Action και άπλωσε μπόλικο στο πληκτρολόγιό σου για να ξεμπλοκάρεις το γράψιμο.   Ενεργειακά ο πονόλαιμος σημαίνει ότι θες να “μιλήσεις” και κάτι σε μπλοκάρει.  Ή ότι έχεις ίωση.  Για τον λαιμό κάνε γαργάρες με Χλωρίνη Κλινέξ.  Αλλά κυρίως να τρως φρούτα.  Πολλά φρούτα.

Μάλιστα νομίζω τώρα είναι ευκαιρία να πας για ρεκόρ Γκίνες.  Άκου τι θα κάνεις.  Θα προσεγγίσεις όλους τους αγρότες που πετάνε τα φρούτα τους μπροστά σε δημαρχεία και θα τους πεις να σου τα φέρουν.  Για μπωλ βρες ένα μικρό θεατράκι να τα βάλεις όλα.  Θα έρχονται με τα φορτηγά τους και θα αδειάζουν ένας ένας μέχρι που θα έχεις την μεγαλύτερη φρουτοσαλάτα του κόσμου.

Αλλά προσοχή!  Επειδή είναι μεγάλη φρουτοσαλάτα, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι φτυάρι για να την φας.  Δεν είσαι γίγαντας Νατάσα μου!  Όχι, όχι, θα αρχίσεις με ένα κανονικό κουταλάκι.  Ή και πηρούνι.  Για κανέναν λόγο μη βάλεις από πάνω σαντιγί.  Ούτε λιωμένη σοκολάτα.  Όσοι τα λένε αυτά είναι πράκτορες των Σιών, μπορεί και εξωγήινοι.

Και στο τέλος ξανακάνε γαργάρες.

Αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τις συμβουλές μου να είσαι σίγουρη ότι θα ξεμπλοκαριστείς.  Και όση ώρα κάθεσαι στην τουαλέτα με το αναπόφευκτο τσιρλιό, μάλλον θα σου έρθει και κάποια ιδέα για κείμενο!  Αν δεν κάνεις ρεκόρ για την φρουτοσαλάτα, ίσως κάνεις για την περισσότερη ώρα στη χέστρα σερί.  Ε, μετά θα γράψεις ένα κείμενο και για αυτό.