Πως να μην φάτε τούμπα με τα ψηλά τακούνια

Γλιστράνε τα παπούτσια, γλιστράνε τα πλακάκια, βγαίνεις με γόβα ή σκληρό παπούτσι και κινδυνεύει η ζωή σου.  Τι να κάνεις;  Πως να μη γλιστράνε τα παπούτσια;  Ακόμα και οι μπότες, αν είναι γυναικείες ειδικά, δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα σου χαρίσουν θεαματική τούμπα.  Διαβάστε παλιότερο άρθρο – απόσπασμα βιβλίου και μερικές πιθανές λύσεις.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η οποιαδήποτε από μας να της συμβεί στον γάμο της θα ήταν να καταλήξει να γίνει θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων – ξέρετε, σε μία από κείνες τις στιγμές όπου η νύφη γλιστράει και δημι­ουργεί ένα απίστευτο ντόμινο καθώς ο ένας πέφτει επάνω στον άλλον και όλοι μαζί στο πάτωμα, μέχρι που το τε­λευταίο άτομο προσγειώνεται με τα μούτρα στη γαμήλια τούρτα. Κάτι τέτοια βίντεο βλέπουμε συχνά στην εκπομπή Τα Πιο Αστεία Βίντεο της Αμερικής (αν και, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει τίποτα το αστείο σε μια τούρτα που πάει χαμένη).

Επομένως φροντίστε να φορέσετε τα γαμήλια παπούτσια σας πριν τη μεγάλη μέρα, όχι μόνο για να γλιτώσετε τις φουσκάλες, αλλά για να γλιτώσετε και τυχόν γλίστρες. Τα γυναικεία παπούτσια είναι διαβόητα για τις ολισθηρές τους σόλες. Αν δε θέλετε να φύγει ξαφνικά η γη κάτω απ’ τα πόδια σας σε μία άκρως ακατάλληλη στιγμή, φροντίστε να κολ­λήσετε αντιολισθητικά αυτοκόλλητα στο κάτω μέρος των παπουτσιών σας (στη σόλα, όχι στον πάτο, χαζούλες).

 

Ξεχάσατε ν’ αγοράσετε αυτοκόλλη­τα; Κανένα πρόβλημα! Πάρτε ένα μαχαίρι και χαράξτε προσεκτικά (για να μην κοπείτε) τις σόλες των παπουτσιών σας χιαστί. Σας εγγυώμαι πως δε θα έχετε πρόβλημα σε καμία σχεδόν επι­φάνεια (εκτός του πάγου, βέβαια, αλλά, αν σκοπεύετε να παντρευτείτε στον πάγο, τότε μιλάμε για μια σειρά ολότε­λα διαφορετικών προβλημάτων)

     –  Από το βιβλίο – Νυφικά Λιζι Νικολς