Συγκεκριμένες συνθήκες για σεξ

Ο άντρας μου παλιότερα ήταν άνετος σε τέτοια θέματα αλλά σιγά σιγά έχει γίνει περίεργος.  Κάνουμε πια πολύ σπάνια έρωτα γιατί όλο κάτι από όλα δεν του φαίνεται “σωστό”.

Αποστολία μου αυτό είναι μια χαρά φυσιολογικό.  Εγώ πχ για να κάνω έρωτα πρέπει καταρχάς το σπίτι να είναι καθαρό και τακτοποιημένο.  Βέβαια τα παιδιά να είναι διαβασμένα και με τη μάνα μου.  Να μην υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει το κινητό μου αν και το αφήνω ανοιχτό βέβαια μήπως χρειαστεί κάτι.  Προτιμώ να είναι ακόμα μέρα έξω και να έχει αρκετό ήλιο για να φωτίζεται το δωμάτιο με φυσικό φως και η θερμοκρασία να είναι μεταξύ 20 και 22 βαθμούς.  Πιο κρύο και απλά χουχουλιάζω, πιο ζέστη και δεν αντέχω.  Δεν μου αρέσει να ιδρώνω γενικά.   Δεν μπορώ να κάνω έρωτα αν έχει γίνει κάτι άσχημο γενικά στον κόσμο.  Τώρα με το προσφυγικό ας πούμε είναι ένας μήνας που είναι όλο εκεί το μυαλό μου, πως να κάνω σεξ;

Κατά τα άλλα είμαι άνετη με το σώμα μου.  Αρκεί να έχει πάει καλά η χαλάουα μου, μην έχει ξεφύγει καμιά τρίχα από το laser στην περιοχή του μπικίνι και δεν έχω μπιμπίκια.  Μια φορά ήταν μια μικρή τρίχα που μου είχε σπάσει τα νεύρα, διέκοψα τον άντρα μου και πήρα τηλέφωνο για άλλο ραντεβού αποτρίχωσης.  Επέμενα και μου την έβγαλαν δωρεάν την μουνότριχα ευτυχώς.  Μετά όμως είχε σκοτεινιάσει και έτσι δεν συνεχίσαμε.

Γενικά για να κάνω έρωτα ολοκληρωμένα νιώθω ότι πρέπει η πολιτική κατάσταση να είναι σε καλό δρόμο.   Γενικά ψηφίζω ΝΔ, οπότε από τότε που βγήκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχω πολύ λίμπιντο.  Τώρα με τον Κυριάκο νιώθω λίγο καλύτερα.  Χθες παραλίγο να κάνουμε έρωτα με τον άντρα μου αλλά δυστυχώς πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου να ρωτήσει αν έπρεπε να δώσει δεύτερη μερίδα παστίτσιο στα παιδιά και μετά το μυαλό μου όλο εκεί ήταν.