Breaking News
Home / Media / Ο Σάκης Ρουβάς κατεβαίνει υποψήφιος με το “Ποτάμι”!

Ο Σάκης Ρουβάς κατεβαίνει υποψήφιος με το “Ποτάμι”!

gustav-klimt-wasserschlangen-1336658811_bΑποκλειστικά εδώ η είδηση πριν το διαβάσατε στα πρωτοσέλιδα.  Ο μεγάλος Έλληνας performer αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να ασχοληθεί με τα κοινά.  “Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι στόκος“, δηλώνει ευθαρσώς.  “Αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τόσα χρόνια ποιος είναι ο έξυπνος της υπόθεσης”, λέει χαμογελώντας καθώς με το άλλο χέρι μας δείχνει την βίλα του και άλλα πράγματα που απέκτησε τραγουδώντας σαχλά pop τραγούδια και χορεύοντας ημίγυμνος.
Επηρέασε καθόλου την απόφασή του η εμπλοκή του Κου Ψινάκη με την πολιτική;  Ο Σάκης είναι ξεθάθαρος:  “Όχι καθόλου.  Με τον Ηλία δεν πάμε στους ίδιους πλαστικούς χειρούργους, ούτε συντασσόμαστε πολιτικά με όμοιο τρόπο.”

Προφανώς το παραπάνω κείμενο είναι πιο κατάλληλο για το Κουλούρι ή αντίστοιχο site.   Αλλά υπάρχει ένα σοβαρό πολιτικό θέμα το οποίο αν δεν αντιμετωπίσει η κεντρική πολιτική σκηνή θα το βρει μπροστά της.  Η έλλειψη γυναικών στην πολιτική.   Μεγάλο μέρος της απήχησης του Σταύρου Θεοδωράκη είναι στις γυναίκες.   Χωρίς επιχείρημα.  Απλά ένα “μου αρέσει” το οποίο ενίοτε κουμπώνει και με το “είδαμε και τους άλλους που είχαν πολιτικές θέσεις τι κατάφεραν.  Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.”  Αντίστοιχα επιχειρήματα θα έλεγαν αν υποψήφιος ήταν ο Σάκης Ρουβάς φαντάζομαι.

edgar-degas-young-spartans-excercising_bΤρεις υφυπουργούς και μια υπουργό έχει μόνο η κυβέρνηση αυτήν την στιγμή.   Ο Κος Σαμαράς καλά θα κάνει να βάλει άμεσα πολλές περισσότερες σε πολύ πιο καίρια πόστα αν θέλει να μην χάσει ψήφους από το “μου αρέσει”.  Το πρόβλημα δεν λύνεται με πολιτικές.  Ούτε με επικλήσεις σε μέτρα για την ισότητα, ολοήμερα νηπιαγωγεία, περισσότερη άδεια τοκετού ή τέτοια. Προφανώς δεν ασχολούνται σε αυτήν την φάση οι περισσότερες γυναίκες (από τις αναποφάσιστες και όσες αλλάζουν κομματικά πιο εύκολα) με τέτοια πράγματα.   (Από αυτά που θέλουν διάβασμα.)    Αν κάνει καλά πράγματα στην οικονομία (λέμε “αν”!) οι γυναίκες θα το εκτιμήσουν πολύ λιγότερο από τους άντρες.   Επί της ουσίας η χώρα χρειάζεται να δει ικανές γυναίκες να κάνουν κουμάντο με τον δικό τους τρόπο.  Να αφήσουν το δικό τους στίγμα.

Αλλά πάνω από όλα είναι μόδα.  “Τους βαρέθηκα αυτούς!” σου λέει σαν να είναι πολιτικό επιχείρημα.  “Ας δούμε και καμιά καινούργια φάτσα στο κανάλι της Βουλής….”  Κάτι σαν το εξώφυλλο του Elle που ξεφυλλίζει.  Εκεί, δίπλα στο “Hello” με εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά στο κομμωτήριο…

Δείτε επίσης:

Έχει ωραίες παραλίες στο Άγιο Όρος;

Πέρυσι πήγα Χαλκιδική.  Και πρόπερσι πήγα Χαλκιδική.  Εκτός από τα αγαπημένα μου ξαδέλφια εκεί στην …

KOMOTINI 26-3-1968

Γκιουμουλτζίνα, Τουρκικά: Gümülcine.  Σ’ αυτό το πλέον δημοφιλές video δείτε την ζωή των Ελλήνων Μουσουλμάνων …

Cleo – KARITAINA 2-10-1966

Πολύ παλιό άχρωμο 8mm φίλμ. Η Καρύταινα είναι χωριό της Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας. Είναι …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: