Breaking News

Περιεχομενα

Ένα blog δεν έχει συνήθως σελίδα περιεχόμενων.    Έχει κατηγορίες, tags και αναζήτηση.   Αν πατήσετε στο “eco” θα βρείτε μαζί θέματα οικολογία, εναλλακτικής ενέργειας και οτιδήποτε συναφές.   Κάτω δεξιά στο tagcloud (λέξεις διαφόρων μεγεθών που υποδηλώνει αριθμό σχετικών άρθρων) αν πατήσετε στην λέξη “facebook” θα σας βγει μια λίστα με όσα άρθρα σχετίζονται με αυτό.

Και στην αναζήτηση βάλ’τε ότι λέξη θέλετε!   Βέβαια θα πρέπει να μαντέψετε μια λέξη παρόμοια με αυτή που έχω βάλει εγώ σε κάποιο άρθρο.   Για παράδειγμα αν κάνετε αναζήτηση με την λέξη “reputation” θα σας βγει ότι έχει να κάνει με διαχείριση της φήμης σας ενώ αναζήτηση με την ελληνική λέξη “φήμη” θα βγάλει άλλα συναφή θέματα.

Καθότι γράφω σε δεκάδες άλλα ιστολόγια, σε αυτό εδώ είναι τα “περισσεύματα”.  Αναγκαστικά κάπως πιο αναρχικά και διάσπαρτα.   Και συχνά στα ιστολόγια τα παλιότερα άρθρα έχουν “το ζουμί” που ψάχνετε.   Η δεξιά στηλη φιλοξενεί άρθρα σχετικά με αυτό που διαβάζετε και πρόσφατες δημοσιεύσεις από άλλα blog όπως το Αγγλικό μου, το ηλεκτρικό ποδήλατο, θέματα brandingκαι ότι άλλο μου αρέσει.   Υπάρχουν και project που έκανα που είχαν ημερομηνία λήξης σαν την ανάλυση των δημοτικών εκλογών και των ΜΜΕ ή άλλα που ξεκίνησα με μεγάλη εμπλοκή αλλά πλέον απλά συντηρώ όπως αυτό του δασικού χωριού.   Υπάρχουν τα αστεία σαν την Μαύρη Λέξη και τα τελείως χύμα σαν αυτό με περίεργα σκίτσα/κατάλοιπα μιας στρατιωτικής θητείας.   Με ειδικό ενδιαφέρον όπως το www.iatrointern.net για ιατρικά θέματα και εναλλακτικές θεραπείες, ή η Σοκολατόπιτα στο www.alexanderchalkidis.com/food .   Έχω απομακρύνει από την αλεξαρτησία την πολιτική (στο www.alexanderchalkidis.com/politics) και έχω μαντρώσει ότι έχει να κάνει με στατιστική και visualization στο www.alexanderchalkidis.com/statistics.  Στον χρόνο που έχω αφιερωθεί στην επικοινωνιακή συμβουλευτική έχω ξεκινήσει πάνω από χίλια blog και ακόμα περισσότερες οντότητες στο Facebook ή άλλα κοινωνικά δίκτυα.  Σε μερικά δεν πολυφαίνομαι, σε άλλα εκεί στο “συντάκτης” όπως αυτό εδώ περί σχέσεων και θεμάτων καριέρας.

Μερικά είναι πειράματα, πχ αυτό περί ελληνικής φύσης, ή απλά για να δοκιμάσω περιεχόμενο και να δω τι “πιάνει” σαν SEO.  (Εδώ πχ για τον Ελληνικό τουρισμό.)   Στην πορεία εξελίσσονται, σαν αυτό εδώ για το μέρος που ζω, το οποίο έχει γίνει μινι portal για τον Διόνυσο.  Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω στο Facebook παλιές αναρτήσεις, βάζω πλέον εδώ ότι κουφές φωτογραφίες παίρνω (σαν αστεία) και εδώ κάποιες δικές μου πάλι οι οποίες μου αρέσουν.  (Οοοοοποτε μου φέξει να το ανανεώσω βέβαια… ; )

Η μόνη κλωστή που συνδέει όλα αυτά (και πολλά περισσότερα τα οποία κάνω χωρίς να φαίνεται το όνομά μου) είναι ότι μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν.   Αν τα έβαζα όλα μαζί σε κάποιο…υπερ portal, μπορεί μεν να χτύπαγε δεκάδες χιλιάδες hits την ημέρα αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το παρακολουθήσει κανείς!

Ελπίζω έτσι να συνεισφέρω λίγο και στην δική σας παιδεία ή διασκέδαση σήμερα!

Που πήγε το παλιό blog;

Αλέξανδρος Χαλκίδης γενικά στο διαδίκτυο.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: