Ποιος είμαι εγώ;

Το υπαρξιακό ζήτημα τίθεται όταν διαβάσετε 2-3 άρθρα και σταματήσετε για λίγο να σκεφτείτε:   “και που τα ξέρει όλα αυτά ο τύπος;”  ή “μα γιατί τα χώνει τόσο χοντρά σε αυτή την εταιρεία;”

Χρησιμοποιήστε το κουμπί επικοινωνίας εκεί αριστερά για οποιαδήποτε ένσταση, πρόταση ή ιδέα σε οποιοδήποτε επίπεδο.   Κύριο χαρακτηριστικό μου το γεγονός ότι προσπαθώ να μαθαίνω από οποιονδήποτε οτιδήποτε!

Η προσωπική μου ιστοσελίδα είναι εδώ και το blog μου στα ελληνικά με αντίστοιχη αντιμετώπιση στα πάντα από το Facebook ως την ομοιοπαθητική είναι εδώ αν σας ενδιαφέρει.  (Από εκεί είναι και το RSS “Αλεξαρτησία” που βλέπετε στο πλάι.)

Δεν έχω εταιρεία με ποδήλατα ούτε “τα παίρνω” από καμία από αυτές.   (Καθότι έχουν βγει 2-3 ψευτοblog τα οποία με πολύ πλάγιο τρόπο προσπαθούν να κρύψουν τους ιδιοκτήτες τους έπρεπε να την ρίξω και αυτή τη σπόντα!)   Βέβαια η “κανονική” μου δουλειά έχει κάποια σχέση, δηλαδή δεν είναι τυχαίο ότι καταλήξατε εδώ μετά από αναζήτηση στο Google και το γεγονός ότι βγαίνουν πάνω πάνω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το θέμα…  ; )

Οι απόψεις που γράφονται είναι 100% προσωπικές για να μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας την εγκυρότητά τους.   Παραείναι χαώδες το διαδίκτυο αλλιώς.   Για να βάλω εταιρεία στο τμήμα δοκιμών θα πάω ο ίδιος να δοκιμάσω το ποδήλατο.   Και θα γράψω ότι νομίζω με όσα γνωρίζω.    Ελπίζω να βοηθάω όλους έτσι.