Σταθερό στο κινητό (και το μόνο σταθερό τηλέφωνο που ίσως αξίζει να ασχοληθείτε)

Ποιός καλέ χρησιμοποιεί ακόμα σταθερό τηλέφωνο; Ο παππούς μόνο. Ίσως. Ή για δουλειά. Ή όταν είσαι σπίτι και θες να ηρεμήσεις με κλειστό κινητό. Τελικά υπάρχουν περιπτώσεις αλλά μόνο με σταθερό κάπως hitech. Το FritzFon πάει πακέτο ως δυνατότητες με τα router της AVM. Μπορείς:

1. Να έχεις κοινές επαφές Google, iOS και άλλων online υπηρεσιών. Δηλαδή να βλέπεις τα ίδια τηλέφωνα επαφών παντού χωρίς να κάθεσαι να τα περάσεις και χωρίς να τα χάσεις όταν τα κακαρώσει το τηλέφωνο.

2. Να βάλεις ένα app στο κινητό και να το έχεις ως σταθερό. Δηλαδή όταν είσαι σπίτι να σηκώνεις το σταθερό ή να καλείς από αυτό.

3. Λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου μεταξύ σταθερών, ασύρματων και κινητών τηλεφώνων. Πασάρεις γραμμές από το ένα στο άλλο, τηλεφωνητές προηγμένοι, fax…όλα τα διαχειρίζεστε από παντού, σας τα στέλνει και με email αν θέλετε.

4. Να ακούς web radio ή podcasts ή και mp3 από τον σκληρό δίσκο-media server που έχεις κοτσαρισμένο στο Fritz!box, να διαβάζεις RSS ή να τσεκάρεις τα email σου. Πολύ καλό για γιαγιάδες που αρνούνται να μάθουν smartphone.

5. Να ελέγχεις το smart home σου, να κλείνεις το wifi στα παιδιά για εκβιασμό, να το κάνεις baby monitor, ξυπνητήρι, πασπαρτού….έχει πολλά ακόμα. Αν είναι να έχεις σταθερό, τέτοιο σταθερό να έχεις.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.