Εκείνος – Ο Σχετικός
Το τηλέφωνο του θα κοστίζει περίπου όσο και το αυτοκίνητο του. Το τηλέφωνο δεν θα έχει πάνω λουλουδάκια, καρδούλες “σκατάκια” αλλά θα είναι απλό και απέριτο εξωτερικώς.
Αν ομως περιηγηθείς στο μενού θα βρεις κλασικές και συχνές εφαρμογές (που έχει όλος ο κόσμος…) όπως π.χ. εφαρμογή για το πόσο πάει η βίζιτα σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου, συγεκριμένη εφαρμογή για το πως να τοποθετήσεις το δεξί subwoofer στο αυτοκίνητο, επίσης εφαρμογή για το πόση ώρα πρέπει να κάψει το βούτυρο ή το λάδι για τα μακαρόνια και τέλος εφαρμογή που με ειδικά flashcards δείχνει, πως να δένεις την γραβάτα σου ή ακόμα πως να φοράς και πεοφυλακτικό.
Επίσης αν υπήρχε και εφαρμογή για το πώς «να της τον φοράς» θα είχε κατεβεί και αυτή!
Οι συνομιλίες δεν είναι μακριές αλλά είναι μικρές και συχνές. Συχνές φράσεις που θα τον ακούσεις να λέει είναι: “Εντάξει πούλα στα 2.30!”, ή ” Μα σου είπα αγάπη μου πως χτες είχα meeting με τους Γιαπωνέζους” ή “Μάμησε πάλι χτες η Πανάθα” ή ακόμα και “Έλα ρε… την ξέσκισες χτες;” Και άλλα ανάλογα.
Σε αυτές τις κλινικές περιπτώσεις «σχετικών», το κινητό δεν αποτελεί απλά προέκταση αλλά μία εναλλακτική του «τσουτσουνιού» τους.
Αν εμφανιζόταν ένας ευνούχος με ένα δρεπάνι που θα τον έβαζε να διαλέξει ανάμεσα σε «πουλί» ή κινητό, εκείνος σίγουρα θα διάλεγε να κοπεί από την ρίζα «το μαρτζαφλάρι» παρά να καταστραφεί το κινητό του.
Επίσης η συγκεκριμένη περίπτωση, δανείζεται πάντα στοιχεία από την περίπτωση του παθολογικού επιδιξία. Με άλλα λόγια, δεν χάνει ούτε ώρα, ούτε λεπτό να επιδεικνύει «το χρυσό εργαλείο». Πρώτα απ’ όλα μοιάζει σαν να είναι μόνιμα κολλημένο με ψαρόκολα στην παλάμη, για να το βλέπουν όλοι. Σε περίπτωση που δεν μας δίνει κανείς σημασία (γιατί ποιος χέστηκε για το κινητό μας), προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εμείς σημασία, ξεστομίζοντας φράσεις όπως: “Αχ ας κάνω ένα τηλέφωνο στο γραφείο να δω τι γίνεται!”, “Ωχ συγγνώμη μου έπεσε το κινητό και είναι και ακριβό.” ή ” Μπορώ να δω λίγο το κινητό σας. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο προτού αγοράσω αυτό…” κλπ κλπ.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ RINGTONE: «Μουσικό θέμα από Games of Thrones» (Και καλά είμαι ψαγμένος με νέες σειρές).
Εκείνη – Η Σχετική
Το τηλέφωνο μπορεί να είναι διακοσμημένο με τα επόμενα: Hello Kitty, Tweetie, Barbie Vampire, George Clooney, σήμα ομάδας (για να γλυκάνουμε ή να προσελκύσουμε τον γκόμενο) ή ακόμα τον ίδιο τον γκόμενο ημίγυμνο να το παίζει Μπραντ Πιτ όταν ξεκινούσε την καριέρα του.
Οι εφαρμογές του συγκεκριμένου κινητού μπορεί να είναι: ηλεκτρονική έκδοση του Μαρί Κλαιρ, ηλεκτρονική έκδοση των αποχρέσεων του Γκραίη (για να είμαστε in), αλλά και ηλεκτρονική έκδοση των απάντων του Θέμελη, (για να μην μας περάσουν για αγράμματες και πεινασμένες).
Από πιο πρακτική πλευρά, σε εκείνο το κινητό θα βρεις “απλικαίεισο” (όπως λέει και ο Κιτσος) με διαδραστικες συνταγές της αποικιακής, Γαλλικής, μοριακής κουζίνας (για να μάθουμε να μαγειρεύουμε κουραδάκια κρέατος με μισή πατάτα κομμένη στα δέκα, σερβιρισμένη σε πιάτο σαν οικόπεδο, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε ούτε τοστ).
Θα βρεις επίσης έντεχνη μουσική και τραγούδια. Εμβόλιμα σε αυτά «τα έντεχνα» θα πέφτει κι ένα “Πότε Βούδας, πότε Κούδας” για να στανιάρουμε από την πολύ κουλτούρα.
Ένα ακόμα σιγουράκι, θα είναι εφαρμογή που μετατρέπει (μέσω δορυφορικής σύνδεσης) το κινητό της σε δόνητή για… «τσι δύσκολες μέρες».
Εδώ δεν υπάρχουν τόσο οι τάσεις επιδειξίας, όπως σε Εκείνον, υπάρχει όμως μία ατελείωτη φλυαρία: «Μπούρου- μπουρου, μπούρου- μπουρου» με τις φίλες, «για να να βρω γκόμενο». «Μπουρου μπουρου, μπούρου μπούρου» για το πως πηδάει ο άντρας η ο γκόμενος. «Μπουρου μπουρου, μπούρου μπούρου» για μαγειρική. «Μπουρου μπουρου, μπούρου μπούρου» για σχέσεις. «Μπουρου μπουρου, μπούρου μπούρου» για που θα βγούμε… «Μπουρου μπουρου, μπούρου μπούρου, μπουρου μπουρου, μπούρου μπούρου» και στο τέλος το τηλεφώνο καίει σίγουρα μεγάφωνο, ακουστικά, μπαταρία από την πολύ ομιλία όσο καλό και να είναι…
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ RINGTONE : «Μουσικό Θέμα από το SEX AND THE CITY» (Και καλά η σύγχρονη, ανεξάρτητη γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πως να το χρησιμοποιεί… Και καλά…).