Παραμονή Πάσχα μεν, αλλά εγώ τηρώ ευλαβικά δικά μου έθιμα. Συγκεκριμένα σε ένα λεπτομερέστατο ημερολόγιο καταγράφω διαχρονικά τις δημοφιλείς αναζητήσεις. Για εμένα είναι βέβαια πρακτικό το θέμα επαγγελματικό. Πρέπει να ξέρω πως και τι γίνεται στο Google για να συμβουλεύω εταιρείες. Αλλά μερικές φορές είναι απλά διασκεδαστικό. Πέρυσι τέτοια μέρα είχα πιάσει τα “καλά” και τα “κακά”.
Είναι καλό να δίνεις αίμα; Να αυνανίζεσαι; Να ιδρώνουμε; Να πίνουμε λεμόνι; Να έχω αέρια; Αυτά πήγαιναν με το “είναι καλό να….” Ενώ στο “είναι κακό να…” πάλι πρώτο φέτος το “να αυνανίζεσαι” και μετά τα “να είσαι παρθένα”, “να είσαι γκέι”, “να βάζεις δάχτυλο” (καινούργιο στο Top 5 φέτος!) και “να την παίζεις”.
Να σημειώσω μια ακόμα σημαντική αλλαγή. Γουστάρουμε τους κολλητούς μας! Πέρυσι είχε “μου αρέσει η κολλητή μου” αλλά το “μου αρέσει ο κολλητός μου” φέτος μπήκες στην πεντάδα. Το Έθνος ομοφυλοφιλεύει!
Στο ουδέτερο μου αρέσει το χόρτο, το πουλόβερ του μπαμπά (παλιά διαφήμιση), το αφεντικό μου και …το σχολείο!;?!!!
Τι φοβάμαι; Φοβάμαι την γέννα, την απόρριψη, την οδήγηση, την μοναξιά και την εγκυμοσύνη. Και τον θάνατο, τον οδοντογιατρό, τους ανθρώπους και το σκοτάδι. Θέλω τον πρώην μου, τον πρώην μου πίσω, τον μπαμπά μου, τον φίλο μου και τον Θεό. (Με αυτή τη σειρά.) Θέλω πρώτα από όλα το ΑΜΚΑ μου!
Αν θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι, προσέξτε τους τόνους και τα Greeklish γιατί αλλάζουν αρκετά τα αποτελέσματα. Προφανώς διαφορετικές κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες χρησιμοποιούν διαφορετικές ορθογραφίες. Για παράδειγμα χωρίς τόνους “μου αρέσει το δάχτυλο” και το βιτάμ και το ξύλο. Ή το σεχ!
Όταν κάνεις αναζήτηση στο Google είσαι μόνος σου. Εσύ και το δάχτυλό σου. Α, κι εγώ βέβαια που τα καταγράφω.