Μια συγνώμη στους εκπαιδευτικούς

Όταν το φθινόπωρο ξαναφούντωσε η κουβέντα για την αξιολόγηση, πολλοί είχαν την άποψη “ε, δίκιο έχει η κυβέρνηση, γιατί να μην αξιολογούνται;” Και σήμερα ίσως το καταλαβαίνουν καλύτερα.

Βλέπεις edupass σκέφτεσαι “α, θα είναι κανένα πάσο ελευθέρας σε μουσεία για παιδιά που έχουν εμβολιαστεί” ή κάτι τέτοιο. Μπαίνεις στο σύστημα και σου ζητάει (κλασσικά) να πιστοποιήσεις ποιος είσαι. Μπαίνω με στοιχεία taxisnet, δηλαδή ξέρει ποιος είμαι, τι παιδιά έχω και όλα.

(Μηχανογραφικό λάθος 1, ήδη, πριν ξεκινήσουμε, ο τρόπος ενημέρωσης για ότι θυμούνται και χαίρονται. Πρέπει να διαβάσουμε κάπου και να ψάχνουμε – δεν βγαίνει πουθενά σε κεντρικό portal ενημέρωσης του πολίτη επίσημα από την Πολιτεία.)

Ούτε sms μου ήρθε, ούτε φαίνεται στο κεντρικό gov.gr

Ύστερα τα γνωστά πολλαπλά κλικ, λάθος δεύτερο, δεν με ενημερώνει καν τι είναι αυτό το οποίο έχω μπει να κάνω ΠΡΙΝ μπω.

Και φτάνουμε στο αριστούργημα ασχετίλας, μια φόρμα στην οποία όλα τα στοιχεία τα ξέρει ήδη το κράτος βάση της φορολογικής μου δήλωσης! Για να δηλώσω ότι το παιδί μου είναι εμβολιασμένο, πράγμα το οποίο επίσης ξέρει ήδη πολύ καλά το Ελληνικό Κράτος!

Θυμάμαι τον Σεπτέμβριο που είχα εξοργιστεί επειδή δεν ενημερώθηκαν αυτόματα τα σχολεία για τους εμβολιασμούς. Έπρεπε να τυπώνουμε τα πιστοποιητικά και βέβαια τότε τα σχολεία δεν είχαν ούτε scanner ούτε τρόπο να ελέγξουν ότι δεν τα στείλαμε με πλαστά πιστοποιητικά.

May be an image of ‎text that says '‎100 80- 60 Our World inData Biweekly confirmed COVID-19 deaths per million people Biweekly confirmed deaths refer cumulative number confirmed deaths over the previous two weeks. 40 20 Greece Apr 15,2021 Jun 2021 University CSSE COVID-19 ata ۔ November Jul24, 2021 Germany Italy time) Sep 12, 2021 Sweden Portugal Oct31,2021 OurWordinD./coorusCBY‎'‎

Και τώρα, αφού η Ελλάδα διαπρέπει στον….πάτο της Ευρώπης και πεθαίνει κόσμος, αφού πήγανε στο σχολείο τα παιδιά και έγινε ότι έγινε , τώρα θυμάται ο Πιερακάκης να μας ζητήσει άδεια να ενημερώσει τα σχολεία. Τα οποία έχουμε ήδη ενημερώσει βέβαια με διάφορους χειρονακτικούς τρόπους και ένα μπάχαλο ταλαιπωρίας για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Απολογούμαι αν ποτέ υπονόησα ότι πρέπει να αξιολογούνται οι εκπαιδευτικοί. Αυτό το μπουρδέλο Κράτος δεν πρέπει να έχει δικαίωμα να κρίνει οποιονδήποτε.

Και βέβαια ακόμα κι αν μάθεις από κάπου ότι πρέπει να το κάνεις αυτό, ακόμα κι αν μπεις, ε, δεν δουλεύει.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.